Κόσμος

Μήνυμα στην Τουρκία με Ελληνικά ελικόπτερα Apache στην Κύπρο για πρώτη φορά! [pics]

Ενώ η Τουρκία εντείνει τις απειλές και αναπτύσσει δυνάμεις στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, η Αθήνα στέλνει ένα στρατιωτικο-διπλωματικό μήνυμα στην Άγκυρα με την παρουσία ελληνικών ελικοπτέρων Apache στην μεγαλόνησο.

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά όπου Ελληνικά επιθετικά ελικόπτερα Apache της Αεροπορίας Στρατού σταθμεύουν στην Κύπρο. Τι έκαναν τα ελληνικά Apache στην Κύπρο. Σε ποια βάση στάθμευσαν. Σε τι αποστολή βρίσκονταν πριν φτάσουν στη μεγαλόνησο.

Περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός ανώτατος διοικητής του Βορείου Στόλου της Ρωσίας κατά τη συντριβή του An-26 στην Κριμαία
Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, η συντριβή του Antonov-26, που βρισκόταν σε υπηρεσία από το τέλος της δεκαετίας του 1960 και είχε χρησιμοποιηθεί και από αεροπορικές εταιρείες για την μεταφορά φορτίου
O Αλεξάντερ Οτροσένκο