Κόσμος

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Η ιστορία αγάπης τους μέσα από εκπληκτικές φωτογραφίες!

Το 1989 πήγαν σινεμά στο πρώτο τους ραντεβού. Σε λίγους μήνες εγκαταλείπουν το Οβάλ Γραφείο μετά από δύο θητείες ως το πρώτο ζευγάρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή είναι η ιστορία αγάπης του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα μέσα από μία σειρά υπέροχων φωτογραφιών.

Το 2016 βγήκε μία ταινία που ονομάζεται “Southside With You”, ωστόσο το… σενάριό της γράφτηκε 27 χρόνια πριν. Η ταινία έχει ως κεντρικό της θέμα το πρώτο ραντεβού του Μπαράκ Ομπάμα με τη Μισέλ Ρόμπινσον, η οποία έμελλε ΄να γίνει η Πρώτη Κυρία στο πλευρό του 44ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 1989, λοιπόν, οι δυο τους πήγαν σινεμά και συγκεκριμένα στην ταινία “Spike Lee’s Do The Right Thing” και από τότε βίωσαν μαζί τον έρωτα, τις δυσκολίες της πολιτικής, τις ατελείωτες προεκλογικές καμπάνιες, αλλά και τον ερχομό των δύο παιδιών τους, της Μάλια και της Σάσα.

Αυτή την περίοδο βιώνουν τις τελευταίες τους ημέρες στην κορυφή της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, αφού τον προσεχή Νοέμβριο λήγει και η δεύτερη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Με αφορμή την πολυετή κοινή τους διαδρομή, δημοσιεύτηκε μία σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες. Από τις πρώτες τους ημέρες μαζί, έως την ημέρα του γάμου τους και της ενασχόλησης με την πολιτική.

Δείτε τις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: boredpanda.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο - «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης
«Εμείς που επιθυμούμε τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας, πρέπει να εργαζόμαστε συνεχώς, να έχουμε ξεκάθαρο πλάνο»
Κυπριακό: Αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Ερντογάν για δύο κράτη στην Κύπρο – «Υπάρχει μια παράνομη κατοχή εδώ και 50 χρόνια» απαντάει ο Χριστοδουλίδης 12
Η Χαμάς δημοσίευσε νέο βίντεο με Ισραηλινό όμηρο: Γεμάτος αίματα εκλιπαρεί να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι κρατούμενοι
Στο βίντεο των 4 λεπτών, απεικονίζεται ο 36χρονος όμηρος Μαξίμ Χερκίν να είναι ξαπλωμένος και να αναφέρει πως τραυματίστηκε μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό
Maxim Herkin 1
Ερντογάν για Κυπριακό: Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μεταξύ δυο κρατών και όχι κοινοτήτων
«Αν δεν υπάρξει μια δίκαιη, μόνιμη, βιώσιμη και ρεαλιστική λύση στο νησί, δεν είναι δυνατόν να δεχτούμε εμείς την "Ελληνοκυπριακή Διοίκηση της Νότιας Κύπρου"» - Η αντίδραση της Λευκωσίας
Ο Ταγίπ Ερντογάν 1