Κόσμος

Μπιλ Κλίντον: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο – Τον συνόδεψε η Χίλαρι

Εξιτήριο από το νοσοκομείο της νότιας Καλιφόρνιας όπου νοσηλευόταν πήρε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Αποχώρησε, μάλιστα,  συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

Ο Μπιλ Κλίντον, 75 ετών, νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω μιας λοίμωξης στο ουροποιητικό.

Ο πρώην πρόεδρος βρισκόταν στην Καλιφόρνια για μια εκδήλωση του Ιδρύματός του όταν, την περασμένη Τρίτη, πήγε στο ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Ιρβάιν της Καλιφόρνιας, παραπονούμενος για κόπωση.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα