Κόσμος

Μπορεί να χρειαστούν 2 χρόνια για να γίνει καλά ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, μετά τον τραυματισμό του από εκχιονιστικό

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ επέστρεψε σπίτι του από το νοσοκομείο, αλλά έχει πολύ μεγάλο δρόμο μπροστά του μέχρι να αναρρώσει 100% από το ατύχημα που υπέστη με εκχιονιστικό, καθώς μπορεί να χρειαστούν ακόμα και 2 χρόνια για να είναι τελείως υγιής.

Ο 52χρονος Αμερικανός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στο «Mayor of Kingstown», ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (16.1.2023) μέσα από τα social media ότι έφτασε πλέον στο σπίτι του από το νοσοκομείο. Μάλιστα, ανέφερε ότι έφτασε έγκαιρα, για να προλάβει να δει την προβολή της δεύτερης σεζόν του αστυνομικού σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Ο Ρένερ παραλίγο να βρει φριχτό θάνατο σε ένα απίστευτο ατύχημα. Πάνω στον ηθοποιό έπεσε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 14.330 κιλών την Πρωτοχρονιά.

Ο Αμερικανός ηθοποιός βρίσκεται πλέον στο σπίτι του, αλλά έχει να ανέβει έναν Γολγοθά μέχρι να γίνει τελείως καλά από το τρομακτικό ατύχημα που υπέστη.

Όπως ανέφερε η Daily Mail φίλοι του αποκάλυψαν ότι τα τραύματα του ηθοποιού από το ατύχημα είναι πολύ χειρότερα από ό,τι φοβόταν και τόνιζαν ότι «παραλίγο να πεθάνει» ενώ περίμενε να φτάσει βοήθεια, για να τον πάει στο νοσοκομείο, ενώ ανέφεραν ότι μπορεί να χρειαστούν έως και 2 χρόνια μέχρι να επανέλθει 100%.

Τα τρομακτικά τραύματα

«Είναι πολύ χειρότερα απ’ ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος. Ο Τζέρεμι έχει πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι παραλίγο να πεθάνει εκεί έξω. Πονούσε πολύ και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Ήξερε ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση και ότι μπορεί να μην τα κατάφερνε να βγει από αυτό. Η δεξιά πλευρά του θώρακα του Τζέρεμι είχε συνθλιβεί και ο άνω κορμός του είχε καταρρεύσει. Είχε επίσης ένα άσχημο τραύμα στο κεφάλι που αιμορραγούσε και ένα τραύμα στο πόδι. Οι φήμες λένε ότι η ζημιά στο στήθος του ήταν τόσο σημαντική που χρειάστηκε να ανακατασκευαστεί στο χειρουργείο», δήλωσε μια ανώνυμη πηγή στο RadarOnline.

«Μέχρι στιγμής, έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και πιθανότατα θα χρειαστεί κι άλλες τις επόμενες εβδομάδες στο πόδι του. Οι γιατροί τείνουν στο να υπάρχουν μεγάλα κενά στις επεμβάσεις, ώστε να δοθεί χρόνος στη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού να ξεκινήσει, και αυτό συμβαίνει εδώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά παραδέχτηκε ότι μια πόρτα ήταν κλειδωμένη - Πολλά θύματα πέθαναν στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν
Ο Ζακ Μορέτι ισχυρίζεται τώρα ότι δεν γνωρίζει γιατί η πόρτα εξυπηρέτησης ήταν εξαρχής κλειδωμένη, ενώ το προσωπικό του μπαρ αναφέρει ότι η είσοδος τους από την συγκεκριμένη έξοδο κινδύνου «απαγορευόταν»
Μια γυναίκα ανάβει ένα κερί σε ένα αυτοσχέδιο μνημείο έξω από το μπαρ «Le Constellation», μετά από μια θανατηφόρα πυρκαγιά και έκρηξη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο πολυτελές χιονοδρομικό κέντρο Crans-Montana στη νοτιοδυτική Ελβετία
Σεισμός 6,8 Ρίχτερ στην Ινδονησία
Η σεισμική δόνηση είχε εστιακό βάθος 77 χιλιομέτρων, ενώ το επίκεντρο σημειώθηκε στα ανοιχτά των ακτών του νησιωτικού συμπλέγματος Ταλάουν
Σεισμός
CNN: Η 18ημερη καταδίωξη του δεξαμενόπλοιου «Bella1» – Η χρήση Navy SEALs και «Night Stalkers» και ο πολύμηνος «σκιώδης στόλος»
Η κατάσχεση ενός πετρελαιοφόρου με (πρόχειρα ζωγραφισμένη) ρωσική σημαία ήταν μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της κυβέρνησης Τραμπ να διασφαλίσει ότι τα αποθέματα πετρελαίου της Βενεζουέλας δεν θα διαρρεύσουν σε άλλες χώρες
Το δεξαμενόπλοιο Bella 1 μετά την ανακοίνωση των αμερικανικών αρχών ότι η Αμερικανική Ακτοφυλακή καταδίωξε ένα πετρελαιοφόρο σε διεθνή ύδατα κοντά στη Βενεζουέλα
Το Ιράν «φλέγεται»: Ο Τραμπ προειδοποιεί ότι «θα ανοίξουμε πυρ» αν σκοτωθούν περισσότεροι αντικυβερνητικοί διαδηλωτές
«Θα τους χτυπήσουμε πολύ σκληρά εκεί που πονάει και αυτό δεν σημαίνει στρατιωτική επέμβαση» προειδοποιεί ο Ντόναλντ Τραμπ τους ηγέτες του Ιράν
Ιράν
18