Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον: Καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά όταν ήταν δήμαρχος Λονδίνου

Μπλεξίματα φαίνεται πως έχει ο Μπόρις Τζόνσον την ώρα που η κατάσταση στη Βρετανία εξακολουθεί να είναι δύσκολο αναφορικά με το Brexit. Εξετάζονται καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά όταν ήταν δήμαρχος στο Λονδίνο.

Η δημοτική αρχή στο Λονδίνο ανακοίνωσε ότι ανέφερε τον πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον στην αρμόδια υπηρεσία της βρετανικής αστυνομίας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής έρευνας, σχετικά με καταγγελίες κι αναφορικά με ανάρμοστη συμπεριφορά του και την εμπλοκή μιας Αμερικανίδας επιχειρηματία, την περίοδο που ο ίδιος ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

Η αρμόδια αρχή (Greater London Authority -GLA) δήλωσε χθες ότι ανέφερε ένα “ζήτημα συμπεριφοράς” σχετικά με τον Τζόνσον στο Ανεξάρτητο Γραφείο Συμπεριφοράς της Αστυνομίας (IOPC), το οποίο διερευνά σχετικές καταγγελίες.

Η αναφορά έγινε μετά από καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά, στην εφημερίδα “ The Sunday Times” και για την περίοδο που ο Τζόνσον ήταν δήμαρχος.

Ο Τζόνσον φέρεται ότι δεν γνωστοποίησε τις σχέσεις του με την επιχειρηματία Τζένιφερ Αρκουρί, η οποία είχε λάβει δημόσιες χρηματοδοτήσεις χιλιάδων λιρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν κατά Νετανιάχου: «Είναι ιδεολογικά συγγενής του Χίτλερ» – «Θα πάρουμε το Τελ Αβίβ σε 72 ώρες» λένε τουρκικά μέσα
«Αυταπάτη του Νετανιάχου πως η Ιερουσαλήμ είναι δική του! Ο Νετανιάχου είναι ηγέτης γενοκτονικού δικτύου», δήλωσε με τη σειρά του Ομέρ Τσελίκ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)
15
Οι πρώτες εικόνες από την επίθεση του Ισραήλ στην πόλη της Γάζας - Πάνοπλοι στρατιώτες και άρματα μάχης στα συντρίμμια βομβαρδισμένων κτιρίων
Σύμφωνα με τις IDF, η Πολεμική Αεροπορία και το Πυροβολικό του Ισραήλ έχει βομβαρδίσει «περισσότερους από 150 τρομοκρατικούς στόχους» σε όλη την πόλη της Γάζας τα τελευταία 24ωρα
Ισραηλινοί στρατιώτες στην πόλη της Γάζας
65