Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον: Τον δάγκωσε στρουθοκάμηλος και άρχισε να ουρλιάζει – Βίντεο με το αστείο περιστατικό

Ο Μπόρις Τζόνσον είχε στην αγκαλιά του τον μικρό γιο του Γουίλφρεντ

Ένα ατυχές συμβάν είχε ο Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αποφάσισε να επισκεφτεί ένα πάρκο άγριας ζωής μαζί με τον 4χρονο γιο του και τη σύζυγό του, καθώς μια στρουθοκάμηλος έσκυψε και τον δάγκωσε στο χέρι.

Το στιγμιότυπο δημοσιοποίησε η Κάρι Τζόνσον, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας. Σε αυτό φαίνεται ο Μπόρις Τζόνσον μέσα στο αυτοκίνητό του, έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρό γιο του Γουίλφρεντ.

Την ώρα που ο μικρός Γουίλφρεντ γελούσε, μια στρουθοκάμηλος πλησίασε το ανοιχτό παράθυρο του Μπόρις Τζόνσον.

Ο Μπόρις Τζόνσον φαίνεται να κάνει κίνηση για να ταΐσει το ατίθασο ζώο, όταν η στρουθοκάμηλος τον δάγκωσε στο χέρι.

Ξαφνικά ακούγεται να φωνάζει και να λέει: «Χριστέ μου! Γ****νη κόλαση!». 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carrie Johnson (@carrielbjohnson)

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Κάρι έπεσαν βροχή με τους χρήστες του διαδικτύου να σημειώνουν πως είναι ένα από τα αστεία πράγματα στο διαδίκυο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια Μπόρις κάνει διακοπές στο Τέξας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Τις λεπτομέρειες θα τις συζητήσω με τον Τραμπ» λέει ο Ζελένσκι στις πρώτες δηλώσεις του μετά τις συνομιλίες στη Γενεύη - «Δύσκολο να καταλήξουμε»
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου πάντως, δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί συνάντηση μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι αυτή την εβδομάδα
REUTERS
Financial Times: ΗΠΑ και Ουκρανία έφτιαξαν νέο ειρηνευτικό σχέδιο 19 σημείων – «Θετικό και πλήρως αναθεωρημένο»
Οι ΗΠΑ είχαν προηγουμένως ασκήσει πίεση στην Ουκρανία να συμφωνήσει σε μία πρόταση 28 σημείων που είχε εκπονηθεί από αξιωματούχους της Ουάσινγκτον και της Μόσχας
Οχήματα καίγονται κοντά σε πολυκατοικία που χτυπήθηκε από ρωσικό drone στο Χάρκοβο της Ουκρανίας