Κόσμος

Μπριζίτ Μπαρντό: Η Μαρίν Λεπέν είναι η Ζαν Ντ’ Αρκ του 21ου αιώνα!

Το θαυμασμό της για τη Μαρίν Λεπέν εξέφρασε η Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία σε ένα μήνα θα κλείσει τα ογδόντα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με αφορμή τα γενέθλιά της που πλησιάζουν, η θρυλική “Μπεμπέ” μίλησε στο γαλλικό περιοδικό “Paris Match”,   υποστηρίζοντας με πάθος το ακροδεξιό κόμμα της Μαρίν Λε Πεν.

“Πιστεύω πως είναι η η Ζαν Ντ Αρκ του 21ου αιώνα” δήλωσε η πρώην σταρ του γαλλικού κινηματογράφου για τη Λεπέν και συνέχισε: “Είμαι μια γνήσια Γαλλίδα και είμαι περήφανη γι’ αυτό. Θρηνώ για το γεγονός ότι η όμορφη πατρίδα μου βρίσκεται σε τέτοια παρακμή σε όλα τα επίπεδα”.

Για τη Μαρίν Λε Πεν η Μπαρντό είπε ακόμη ότι ελπίζει να είναι ο “σωτήρας της Γαλλίας”.

ΠΗΓΗ: RTL.FR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν τα βρήκαν Λε Πεν – Βίλντερς για κοινή ομάδα το ευρωκοινοβούλιο

Λεπέν για Εβραίο τραγουδιστή: Θα τον φουρνίσουμε!

Η Λε Πεν απειλεί τη Μέρκελ και θαυμάζει τον Πούτιν – Προειδοποίηση προς Μέρκελ: Μη συνεχίσεις την πολιτική λιτότητας θα καταστρέψει την Ε.Ε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ χτύπησαν κέντρο ελέγχου θαλάσσιας κυκλοφορίας στο Ιράν – Βίντεο της CENTCOM από την επίθεση
Οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι κατέστρεψαν εγκατάσταση στο λιμάνι του Τσαμπαχάρ, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιούνταν από τους Φρουρούς της Επανάστασης για την παρακολούθηση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ
Χτύπημα των ΗΠΑ