Κόσμος

“Να φύγει από το NATO η Τουρκία”!

Αμερικανοί στρατηγοί ζητούν να εκδιωχθεί η Τουρκία από το NATO και οι Ευρωπαίοι αντιμετωπίζουν τον ηγέτη της ως “μέλος της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας”!

Προφανώς στο θέμα του προσφυγικού η Τουρκία δεν μπορεί να αγνοηθεί και η Ευρώπη πρέπει να έχει σχέσεις και επαφές με την ηγεσία της. Όχι όμως σχέσεις …εξάρτησης με παρακάλια. Ο Ερνογάν είναι υποχρεωμένος να συμβάλλει ουσιαστικά στην λύση του προβλήματος κι όχι να κοροϊδεύει όπως κάνει μέχρι σήμερα.

Το χειρότερο γι΄ αυτόν βέβαια είναι ότι αρκετοί και σημαντικοί στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού έχουν καταλάβει ότι ο σουλτάνος κοροϊδεύει.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ θα συνεχίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Γάζα παρά τη δέσμευση της Χαμάς να απελευθερώσει έναν όμηρο
«Οι τυχόν διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν «υπό τα πυρά (…) μέχρι την επίτευξη όλων των πολεμικών στόχων» του Ισραήλ ανακοινώθηκε από το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ένα ισραηλινό τανκ κάνει ελιγμούς στη Γάζα