Κόσμος

ΝΑΤΟ: Η Ρωσία θα μπορούσε να εισβάλει στην Ουκρανία σε 3-5 ημέρες

Η Ρωσία έχει ανεπτυγμένες στα σύνορα με την Ουκρανία όλες τις δυνάμεις που θα χρειαζόταν στην περίπτωση που αποφάσιζε να πραγματοποιήσει μια "εισβολή" στη χώρα και θα μπορούσε να ολοκληρώσει τον στόχο της μέσα σε τρεις ως πέντε ημέρες, δήλωσε σήμερα ο κορυφαίος στρατιωτικός διοικητής του ΝΑΤΟ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ενώ ο υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας ανακοίνωσε πως η χώρα του έχει θέσει σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας ή έχει αναπτύξει την Πολεμική Αεροπορία της περίπου 30 φορές τους δύο τελευταίους μήνες, ως απάντηση στην πρόφατη αύξηση των πτήσεων ρωσικών στρατιωτικών αεροσκαφών κοντά στον εναέριο χώρο της στη Μαύρη Θάλασσα.

Διαβάστε περισσότερα στο www.onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φον ντερ Λάιεν προς Σάντσεθ μετά την κρίση με τους μετανάστες στη Θέουτα: Κοινή ευρωπαϊκή απάντηση και ενίσχυση των συνόρων
Η πρόεδρος της Κομισιόν προτείνει αυξημένη εποπτεία, συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης και, όπου απαιτείται, φυσικούς φράκτες - Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των υπουργών Εσωτερικών αύριο, Τρίτη (04.08.2026)
Μετανάστες Θέουτα, Ισπανία
Τέσσερις γυναίκες αναγνωρίστηκαν ως θύματα εμπορίας ανθρώπων στην υπόθεση Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ
Οι καταγγελίες αφορούν περιστατικά σεξουαλικής βίας και εκμετάλλευσης σε Βρετανία και εξωτερικό - Στο μικροσκόπιο και ο ρόλος προσώπων από το περιβάλλον του πρώην ιδιοκτήτη του Harrods
Μοχάμεντ Αλ-Φαγέντ