Κόσμος

Νέα Ορλεάνη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες από πυροβολισμούς σε καρναβάλι

Ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός και άλλοι 4 τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε παρέλαση καρναβαλιού στη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ, χθες Κυριακή (19.2.2023) το βράδυ της Κυριακής (τοπική ώρα).

Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο, χωρίς να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, «λίγα λεπτά μετά τους πυροβολισμούς», ενώ οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας βρήκαν δύο όπλα στον τόπο της σύλληψης στη Νέα Ορλεάνη.

Συνολικά πέντε τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, αλλά ένας άνδρας έφυγε από τη ζωή παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν ζωντανό.

new orleans shooting carnival r

Οι υπόλοιποι – ένα ανήλικο κορίτσι, μια γυναίκα και δύο άνδρες – φέρονται να έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

https://twitter.com/rawsalerts/status/1627527454628753409

new orleans shooting carnival r new orleans shooting carnival r new orleans shooting carnival r

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία