Κόσμος

Νέα πτώση στη δημοτικότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν

Η δημοτικότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχίζει να πέφτει στη Ρωσία, καθώς μειώθηκε τον Σεπτέμβριο κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες, φτάνοντας το 67%.

Ακόμη το 33% δεν εγκρίνει το έργο του Βλαντιμίρ Πούτιν, με αυτό το ποσοστό να είναι το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί από το 2013, σύμφωνα με δημοσκόπηση που πραγματοποίησε το ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο Levada–Centr και την οποία παρουσίασε η εφημερίδα Kommersant.

Δημοσκόπηση που είχε γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε δείξει ότι υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν θα ψήφιζε το 46% των ρώσων, σε περίπτωση εκλογών. Η δημοτικότητα του ρώσου προέδρου άρχισε να πέφτει τον Ιούνιο, όταν η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης. Ωστόσο στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε στα ποσοστά του 45-49%.

Αντίθετα το έργο του Ρώσου πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ, εγκρίνει το 33% των Ρώσων, δηλαδή κατά 5% περισσότεροι απ’ όσους το ενέκριναν τον Αύγουστο. Το ποσοστό των Ρώσων που αξιολογούν αρνητικά το έργο του Ρώσου πρωθυπουργού μειώθηκε κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες φθάνοντας το 67%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά βοήθεια από τη φυλακισμένη σύντροφο του Επστάιν – Αναμένεται να δώσει κατάθεση
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η κυβέρνησή του επιδιώκουν να διαχειριστούν την οργή ενός μέρος της βάσης τους, που τον κατηγορεί εδώ και δύο εβδομάδες για έλλειψη διαφάνειας στην υπόθεση του Τζέφρι Επστάιν
Φωτογραφία Αρχείου 1
Η Γη περιστρέφεται ταχύτερα – Σήμερα η πιο μικρή ημέρα στην ιστορία κατά 1,34 χιλιοστά του δευτερολέπτου
Το μήκος μιας ημέρας είναι ο χρόνος που χρειάζεται ο πλανήτης για να ολοκληρώσει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τον άξονά του -24 ώρες ή 86.400 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο
Η Γη περιστρέφεται ταχύτερα – Σήμερα η πιο μικρή ημέρα στην ιστορία κατά 1,34 χιλιοστά του δευτερολέπτου 1
Βρετανία: 65χρονος καταδικάστηκε για κατασκοπεία υπέρ ξένης μυστικής υπηρεσίας – Τον «παγίδευσαν» Βρετανοί πράκτορες
Ο Χάουαρν Φίλιπς νόμιζε ότι έδωσε προσωπικά στοιχεία του πρώην Υπουργού Άμυνας Γκραντ Σαπς σε Ρώσους πράκτορες οι οποίοι όμως ήταν στην πραγματικότητα Βρετανοί αξιωματικοί
Βρετανική αστυνομία