Κόσμος

Νέα Υόρκη: Ακόμα 207 νεκροί από κορονοϊό – Μικρή μείωση του ρυθμού θανάτων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι θάνατοι από τον νέο κορονοϊό ανήλθαν σε 207 το τελευταίο 24ωρο στην Νέα Υόρκη , συνεχίζουν δηλαδή να μειώνονται αφού το αμέσως προηγούμενο ήταν 226.

Σε όλους τους οίκους ευγηρίας στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης οι υπάλληλοι θα εξετάζονται στο εξής δύο φορές την εβδομάδα για τον νέο κορονοϊό, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Άντριου Κουόμο, σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της Covid-19 στο πιο ευάλωτο τμήμα του πληθυσμού.

Κατά την καθημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί, ο κυβερνήτης ανακοίνωσε νέα μέτρα για να προστατευθούν οι ηλικιωμένοι ασθενείς. Μεταξύ άλλων, απαγόρευσε στα νοσοκομεία να μεταφέρουν αυτούς τους ασθενείς σε γηροκομεία αν δεν έχουν βρεθεί αρνητικοί στον νέο κορονοϊό.

«Αυτό είναι κανόνας, όχι σύσταση», τόνισε. Ο Κουόμο απείλησε ότι τα ιδρύματα που δεν τηρούν τους νέους κανόνες θα χάσουν την άδειά τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η «νοσηρή εμμονή» του Τζέι ντι Βανς με τη σύζυγό του Ούσα ενώ ήταν με άλλη γυναίκα: «Θα την παντρευτώ ή θα μείνω εργένης για πάντα»
Οι αποκαλύψεις για τη σύζυγό του και όσα διηγείται στα απομνημονεύματα του με τίτλο «Communion: Finding My Way Back to Faith», που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 16 Ιουνίου 2026
Ο Τζέι Ντι Βανς με τη γυναίκα του Ούσα