Κόσμος

Νέα Υόρκη: Παραδόθηκε ο άνδρας που κρατούσε καραμπίνα έξω από την έδρα των Ηνωμένων Εθνών

Ένας άνδρας που κρατούσε σήμερα, όπως όλα δείχνουν, μια καραμπίνα στον λαιμό του, απειλώντας να αυτοκτονήσει, κοντά στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στο Μανχάταν, βρίσκεται πλέον υπό αστυνομική κράτηση και δεν αποτελεί απειλή, όπως έγινε γνωστό από το αστυνομικό τμήμα της πόλης της Νέας Υόρκης.

Σε πλάνα που μετέδωσαν ζωντανά τηλεοπτικά δίκτυα διακρίνεται ο άνδρας να παραδίδεται στην αστυνομία έξω από τον φράκτη, που περιβάλλει το συγκρότημα των Ηνωμένων Εθνών, στο Ιστ Σάιντ του Μανχάταν.

Δείτε τις εικόνες από το σημείο

https://www.youtube.com/watch?v=ChTK8Fcw244

«Το άτομο αυτό τελεί τώρα υπό κράτηση και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ για το κοινό», έγραψε σε μήνυμα στο Twitter το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης.

Το συγκρότημα του ΟΗΕ αποκλείστηκε προσωρινά σήμερα, καθώς η αστυνομία ανταποκρίθηκε στο περιστατικό. Προτού παραδοθεί, ο άνδρας άρχισε να βηματίζει μπρος-πίσω κοντά στον φράκτη και άφησε κάποια σημειωματάρια στο πεζοδρόμιο, τα οποία πήραν βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί.

Αφότου η αστυνομία εξέτρεψε την κυκλοφορία από την περιοχή, μέλη της επιχείρησαν να πιάσουν διάλογο με τον άνδρα, που φαινόταν γύρω στα 60, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

Ο άνδρας «απειλεί να αυτοκτονήσει», είχε αναφέρει νωρίτερα ένας αξιωματούχος του ΟΗΕ, που δεν θέλησε να κατονομαστεί.

Προς το παρόν η αστυνομία δεν έχει δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τα κίνητρα του άνδρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ και Ζελένσκι συζήτησαν για συνολική ειρηνευτική συμφωνία: «Συμφωνούμε όλοι σε αυτό, αν πάει καλά θα βρεθούμε με Πούτιν»
Το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση Τραμπ με Ζελένσκι - Η πρώτη ανάρτηση του Αμερικανού μετά τη σύνοδο στην Αλάσκα - Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Πολωνία και Ιταλία ετοιμάζουν κοινή δήλωση
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
4
Γκάφα το χειροκρότημα του Τραμπ στον Πούτιν: Ο Λευκός Οίκος «έκοψε» το στιγμιότυπο από τα βίντεο στο μοντάζ
Αν και ο Λευκός Οίκος έτρεξε να μαζέψει τα αμάζευτα, το Κρεμλίνο είπε να εκμεταλλευτεί την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ και να δημοσιεύσει γρήγορα τις φωτογραφίες ώστε να μείνουν στην ιστορία
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ τηλεφώνησε στον Ζελένσκι για τη συνάντηση με τον Πούτιν στην Αλάσκα – Συμφώνησαν να συναντηθούν άμεσα στις ΗΠΑ
Τη Δευτέρα η συνάντηση του Αμερικάνου με τον Ουκρανό ομόλογό του - Η πρώτη αντίδραση του Ζελένσκι μετά τη συνάντηση στην Αλάσκα - Επέστρεψε στην Ουάσινγκτον ο Ντόναλντ Τραμπ
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / Ντόναλντ Τραμπ
1
«Ο θρίαμβος του Πούτιν»: Γιατί η σύνοδος στην Αλάσκα αποδείχθηκε τεράστιο λάθος για τον Τραμπ και τι κέρδισε ο Ρώσος από αυτήν
Η ανάλυση του Politico για τη συνάντηση των ηγετών - Ο Ρώσος κατάφερε να αποφύγει την οργή του Αμερικάνου, να αναβάλει την επιβολή περισσότερων κυρώσεων και να συνεχίσει να κάνει τα όσα επιθυμεί
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ
53