Κόσμος

Νέα Ζηλανδία – Κορονοϊός: Έφτασε το πρώτο φορτίο εμβολίων της Pfizer

Στη Νέα Ζηλανδία παραμένει σε ισχύ το lockdown στην πρωτεύουσα Όκλαντ. Η κατάσταση θα εξεταστεί αύριο, Τρίτη (16.02.2021) δήλωσε η πρωθυπουργός, Τζασίντα Άρντερν.

Το lockdown κατά της εξάπλωσης της Covid19 στο Όκλαντ, αλλά και στην υπόλοιπη χώρα θα παραμείνει σε ισχύ για την ώρα και θα εξεταστούν σε 24 ώρες, ανέφερε δήλωσε η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζασίντα Άρντερν η διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι κάτοικοι του Όκλαντ εισήλθαν από χθες σε ένα νέο τριήμερο lockdown επιπέδου 3, ενώ στην υπόλοιπη χώρα εφαρμόζονται περιορισμοί τύπου 2, μετά τον εντοπισμό τριών νέων περιστατικών μόλυνσης από την COVID-19 στο Όκλαντ.

Η ίδια δήλωσε πως το πρώτο φορτίο του εμβολίου κατά της COVID-19 των Pfizer/BioNTech έφτασε στη Νέα Ζηλανδία.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μέση Ανατολή: Από τη δολοφονία Χαμενεΐ στο σχέδιο των 15 σημείων Τραμπ – Όλα όσα έχουν συμβεί στις 30 ημέρες πολέμου
Τα σημαντικότερα γεγονότα στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή τις 30 ημέρες του πολέμου - Πιο σκληρό από όσο περίμεναν ΗΠΑ και Ισραήλ το Ιράν, αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα
Ένα σύννεφο καπνού υψώνεται μετά από έκρηξη στην Τεχεράνη του Ιράν