Κόσμος

Νεκρή η Ξένια Αλεξάντροβα: Το μοντέλο νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση μετά από τροχαίο με ελάφι

Τραγικό φινάλε για την καλλονή από τη Ρωσία

Τραγικό ήταν το τέλος του μοντέλου Ξένια Αλεξάντροβα που πριν από περίπου έναν μήνα είχε ένα τροχαίο με ελάφι.

Η καλλονή από τη Ρωσία που το 2017 είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στα καλλιστεία Miss Universe 2017, καθώς σε τοπικό διαγωνισμό είχε βγει αναπληρωματική Μις Ρωσία. Στις 2 Ιουλίου 2025 εκείνη και ο σύζυγός της είχαν ένα τροχαίο με άλκη, που είναι είδος ελαφιού και η Ξένια Αλεξάντροβα είχε τραυματιστεί σοβαρά. 

Δυστυχώς στις 12 Αυγούστου 2025 μετά από πολυήμερη παραμονή στο νοσοκομείο και μάχη των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή τελικά το 30χρονο μοντέλο κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του. 

Το τροχαίο συνέβη στην περιοχή Τβέρ Όμπλαστ ενώ το ζευγάρι επέστρεφε στο σπίτι του. Εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ο σύζυγός της με τον οποίο είχαν παντρευτεί τον περασμένο Μάρτιο, είχε μιλήσει για το τροχαίο σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης, αναφέροντας: «Από τη στιγμή που είδα το ζώο μέχρι τη σύγκρουση, πέρασε ένα δευτερόλεπτο. Δεν είχα χρόνο να κάνω κάτι». Μετά τη σύγκρουση η Ξένια Αλεξάντροβα ήταν χωρίς τις αισθήσεις της και όπως είπε ο άντρας της «όλα ήταν καλυμμένα με αίμα».

Αμέσως διερχόμενοι οδηγοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο ζευγάρι και στη συνέχεια το μοντέλο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Μόσχας βαριά τραυματισμένη. 

Η Ξένια Αλεξάντροβα εκτός από την καριέρα που είχε στο modeling, εργαζόταν και ως ψυχολόγος, καθώς είχε σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας, ενώ είχε πτυχίο και στα οικονομικά από το πανεπιστήμιο Πλεκάνοφ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νύχτα «κόλασης» στο Ιράν από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις - Κατέλαβαν πόλεις και έκαψαν κυβερνητικά κτίρια
Την Πέμπτη, στην φονικότερη διαδήλωση που έχει γίνει τις τελευταίες 12 ημέρες, σκοτώθηκαν 13 διαδηλωτές - Οι αρχές έριξαν ίντερνετ και τηλεπικοινωνίες για να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις
Διαδήλωση
Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο ανθρώπους στο Πόρτλαντ - Νοσηλεύονται τραυματίες
Η αστυνομική διεύθυνση του Πόρτλαντ στο  Όρεγκον απηύθυνε έκκληση για αυτοσυγκράτηση εν μέσω της έντασης που έχει πυροδοτήσει ο φόνος μιας 37χρονης από τον αστυνομικό της ICE
Αστυνομικοί στις ΗΠΑ
Reuters: Το σχέδιο Τραμπ για να εξαγοράσει τη Γροιλανδία – Σκοπεύει να δώσει έως 100.000 δολάρια στους κατοίκους
Ο Αμερικανός πρόεδρος υποστηρίζει εδώ και καιρό ότι οι ΗΠΑ πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία για διάφορους λόγους, κυρίως επειδή είναι πλούσια σε ορυκτά που απαιτούνται για προηγμένες στρατιωτικές εφαρμογές
Ντόναλντ Τραμπ 78