Κόσμος

Νεκροί ανασύρθηκαν 4 ψαράδες από την σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό καΐκι

Ναυτική τραγωδία στα ανοιχτά της Μερσίνης. Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ από τους 5 αγνοούμενους δυστυχώς οι 4 ανασύρθηκαν νεκροί. Το καΐκι αναποδογύρισε μετά την σύγκρουση.

Τα τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν την δυσάρεστη είδηση ότι 4 τούρκοι ψαράδες ανασύρθηκαν νεκροί μετά την σύγκρουση του ελληνόκτητου τάνκερ, ΕΦΕΣΟΣ με τουρκικό ψαροκάϊκο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, όλα έγιναν στις πέντε παρά δέκα τα ξημερώματα όταν το καΐκι «Πολάτμπεϊ» συγκρούστηκε με τάνκερ με ελληνική σημαία και αναποδογύρισε. 

Τα αίτια παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα. Το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «ΕΦΕΣΟΣ» συγκρούστηκε με τουρκικό αλιευτικό σκάφος, 37 ναυτικά μίλια ανοιχτά της τουρκικής πόλης Μερσίνη.

 

 Στο ελληνικό δεξαμενόπλοιο που είχε αναχωρήσει από τη Σεϊχάν της Τουρκίας με προορισμό το Βιετνάμ, μεταφέροντας 139.144 μετρικούς τόνους πετρέλαιο, επιβαίνουν 27 άτομα πλήρωμα μεταξύ των οποίων και 13 Έλληνες.

ελληνικό τάνκερ

Η κινητοποίηση έγινε όταν διακόπηκε μέσα στη νύχτα η επικοινωνία με το καΐκι. Άλλα σκάφη που βρίσκονταν στην περιοχή έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν το καΐκι να είναι αναποδογυρισμένο. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνεχίζεται το θρίλερ για την 15χρονη Ελληνίδα στην τραγωδία του Κραν Μοντανά - «Προσευχηθείτε για την Αλίκη», λέει ο αδελφός της
Η αγωνία δεν έχει τέλος για την οικογένεια της Αλίκης Καλλέργη που είναι αγνοούμενη από την ώρα που ξέσπασε η φωτιά στο κλαμπ - Ποινική έρευνα κατά των ιδιοκτητών του μπαρ
Ο Ρομαίν και η 15χρονη αδερφή του Αλίκη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά
Ζοράν Μαμντάνι: Πράξη πολέμου και παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου η σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο
Να σημειωθεί ότι η πόλη της Νέας Υόρκης φιλοξενεί μια μεγάλη κοινότητα Βενεζουελάνων, η οποία έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τη χώρα
Ζοχράν Μαμντάνι