Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέο χαστούκι σε Τραμπ από το Twitter – «Παραπλανητική η ανάρτησή του για την ανοσία από τον κορονοϊό»

Νέο χαστούκι σε Τραμπ από το Twitter – «Παραπλανητική η ανάρτησή του για την ανοσία από τον κορονοϊό»

Ο Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να βροντοφώναξε ότι απέκτησε ανοσία από τον κορονοϊό, αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν άρεσε στο Twitter.

Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου παραβιάζει τους κανόνες του Twitter και του έβαλε ειδική σήμανση στο συγκεκριμένο tweet. 

“Αυτό το tweet παραβιάζει τους κανόνες του Twitter για την διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τον κορονοϊό” αναφέρεται πάνω από τη δημοσίευση του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είχε ανακοινώσει ότι απέκτησε «ανοσία» απέναντι στον κορονοϊό, μία ημέρα αφού ο γιατρός του διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος να μεταδώσει τον νέο κορονοϊό σε άλλους ανθρώπους.

“Φαίνεται ότι έχω ανοσία. Δεν ξέρω για πόσο, ίσως για πολύ καιρό, ίσως για μια μικρή περίοδο, ίσως για πάντα. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά, όμως έχω ανοσία”, είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, βάζοντας την είδηση σε ανάρτηση στο Twitter. 

“Έχετε έναν πρόεδρο που έχει ανοσία. Έχετε σήμερα έναν πρόεδρο που δεν έχει ανάγκη να κρύβεται στο υπόγειό του όπως ο αντίπαλός του”, δήλωσε αναφερόμενος στο Δημοκρατικό υποψήφιο Τζον Μπάιντεν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις