Κόσμος

Νέος γύρος κινητοποιήσεων στη British Airways

Η πενθήμερη απεργία των πληρωμάτων θαλάμου επιβατών της British Airways ολοκληρώθηκε αλλά τις επόμενες μέρες έρχονται νέες κινητοποιήσεις.

Οι εργαζόμενοι στον βρετανικό αερομεταφορέα θα προχωρήσουν σε δύο στάσεις εργασίας τις ίδιας διάρκειας από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου.

Οι νέες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους υπεύθυνους της βρετανικής εταιρείας και του συνδικάτου ολοκληρώθηκαν χωρίς να έχει επιτευχθεί καμία συμφωνία και χωρίς να έχει οριστεί ημερομηνία για νέες διαπραγματεύσεις.

Η ΒΑ έχει ήδη ανακοινώσει το σχέδιο πτήσεων της για την περίοδο από τις 30 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου, ενώ σχεδιάζει να μεταφέρει περισσότερο από το 75% των επιβατών που αναμένεται να ταξιδεύσει αυτές τις ημέρες ή περίπου 65.000 άτομα ανά ημέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: «Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ αναρρώνει από σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και τα πόδια»
Ο Χαμενεΐ τραυματίστηκε στις 28 Φεβρουαρίου, την πρώτη ημέρα του πολέμου που εξαπολύθηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, σε μια επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον πατέρα και προκάτοχό του αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ