Κόσμος

Νορβηγία: Τρεις εργαζόμενοι σε κρουαζιερόπλοιο θετικοί στον κορονοϊό

Τρία μέλη του πληρώματος ενός νορβηγικού κρουαζιερόπλοιου διαγνώστηκαν με κορονοϊό, έγινε γνωστό σήμερα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Βόρειας Νορβηγίας.

Όλοι οι εργαζόμενοι στο πλοίο Roald Amundsen, συνολικά 160 πρόσωπα, έχουν τεθεί σε καραντίνα. Οι επιβάτες που ταξίδεψαν με το κρουαζιερόπλοιο καλούνται να τεθούν σε αυτοαπομόνωση, ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία Hurtigruten.

Το κρουαζιερόπλοιο μετέφερε περίπου 200 επιβάτες όταν έφτασε στο λιμάνι Τρόμσο της Αρκτικής, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Όλοι τους έχουν πλέον αποβιβαστεί, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση NRK.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκικά και ισραηλινά μαχητικά απέφυγαν τελευταία στιγμή εμπλοκή πάνω από τη Δαμασκό την Παρασκευή
Κατά τη διάρκεια της μεγάλης κλίμακας ισραηλινής επίθεσης στη Δαμασκό τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη φέρεται να πραγματοποίησαν αναγνωριστικές πτήσεις στην περιοχή
Τουρκικό F-16 1