Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ντοναλντ Τραμπ: Αρνείται να επιστρέψει στο Twitter παρά την «πρόσκληση» του Έλον Μασκ

Ντοναλντ Τραμπ: Αρνείται να επιστρέψει στο Twitter παρά την «πρόσκληση» του Έλον Μασκ

Μπορεί ο Έλον Μασκ να έκανε ολόκληρο δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει να ξανανοίξει ο λογαριασμός του Τραμπ στο Twitter… Μπορεί ο λογαριασμός να πήρε το πράσινο φως να ανοίξει ξανά ωστόσο τώρα, δε θέλει ο ίδιος ο Τραμπ να επιστρέψει!

Σε δηλώσεις του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε ότι πάντα συμπαθούσε τον Έλον Μασκ αλλά… προτιμάει να παραμείνει στο -δικό του- «Truth Social» αντί στο Twitter…

Ο ίδιος είπε ότι δε βλέπει το λόγο να επιστρέψει στο Twitter. «Έχουν πολλά προβλήματα. Βλέπετε τι γίνεται…» τόνισε, σε δηλώσεις του.

Ο λογαριασμός του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter είναι ξανά προσπελάσιμος από το βράδυ του Σαββάτου μετά την απόφαση του Έλον Μασκ να αρθεί η αναστολή της λειτουργίας του.

Η αναστολή, είχε αποφασιστεί μετά την αιματηρή επίθεση οπαδών του στο ομοσπονδιακό Καπιτώλιο την 6η Ιανουαρίου 2021.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, που δηλώνει υπερασπιστής της ελευθερίας της έκφρασης, ζήτησε από τους χρήστες του Twitter να τοποθετηθούν σε «δημοσκόπηση» που οργάνωσε στην πλατφόρμα και η πλειοψηφία ψήφισε «ναι» στην επιστροφή του μεγιστάνα των ακινήτων σε αυτήν.

Ωστόσο ο Τραμπ αντί του Twitter, προτιμάει τη δική του πλατφόρμα social media, μια πλατφόρμα που δημιούργησε το (δικό του) Trump Media & Technology Group σαν εναλλακτική του Twitter και του Facebook… 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις