Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ και Τερέζα Μέι – Τετ α τετ στην Downing Street

Ντόναλντ Τραμπ και Τερέζα Μέι – Τετ α τετ στην Downing Street

Μια γάτα, που κρύφτηκε κάτω από το “Κτήνος”, το στραβωμένο βλέμμα του Ντόναλντ Τραμπ και τα σχόλια για το δώρο που έκανε η δόλια η Τερέζα Μέι στην Μελάνια Τραμπ κυριάρχησαν στην συνάντηση του ζεύγους Τραμπ με την πρωθυπουργό της Βρετανίας και του συζύγου της στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Με το που έφτασαν στην πρωθυπουργική οικία ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ ένα γατάκι κρύφτηκε κάτω από το περίφημο “Κτήνος” την λιμουζίνα που μεταφέρει τον αμερικανό πρόεδρο. Την εικόνα αποτύπωσε δημοσιογράφος του NBC και την ανέβασε στο twitter. Και όπως γράφεται και λέγεται το γατάκι δεν είναι άλλο από τον Λάρι, τον γάτο της πρωθυπουργικής κατοικίας τον οποίο και επευφημούν οι χρήστες του twitter λέγοντας ότι μπορεί οι διαδηλωτές να μην κατάφεραν να σταματήσουν την πομπή που τον μετέφερε αλλά τα κατάφερε ο Λάρι!

Κατά τα λοιπά, ο Ντόναλντ Τραμπ, είτε βαριόταν, είτε δεν ήθελε, είτε ξύπνησε στραβά το πρωί είχε μια έκφραση στο πρόσωπό του που μόνο χαρά δεν έβλεπες. Εντελώς “στραβωμένος” ο Τραμπ με τους υπόλοιπους τρεις, την Μελάνια Τραμπ, την Τερέζα Μέι και τον σύζυγό της Φίλιπ να το καταχαίρονται. Ίσως να είναι και οι διαδηλώσεις ενάντια στο πρόσωπό του που τον ενόχλησαν και το γεγονός ότι δεν αισθάνεται και τόσο ευπρόσδεκτος στην Βρετανία.

Με ειρωνικά post σαν κι αυτό ότι τεράστια πλήθη υποδέχθηκαν τον Τραμπ στο Λονδίνο. (λίγο ανορθόγραφο αλλά καλό).

https://twitter.com/Stop_Trump20/status/1135870564235694080

Η Τερέζα Μέι δέχθηκε πυρά για τα δώρα που επέλεξε να κάνει στο Προεδρικό ζεύγος. Την κατηγόρησαν για σεξισμό γιατί έκανε δώρο ένα σετ τσαγιού στην Μελάνια Τραμπ και στον Ντόναλντ Τραμπ ένα αντίγραφο από χειρόγραφο του Τσόρτσιλ από τον Αύγουστο του 1941….

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις