Κόσμος

“Ντου” σε νέες αγορές από τον όμιλο Καλάσνικοφ! video

Πωλήσεις στις αγορές της Νότιας Αμερικής, της Ασίας και της Αφρικής, θα ξεκινήσει το 2020 ο όμιλος Καλάσνικοφ.

Ο όμιλος εταιρειών Καλάσνικοφ προτίθεται να επεκτείνει τις πωλήσεις αυτομάτων όπλων τύπου Ακ – 12 και Ακ – 15 στις χώρες της Νότιας Αμερικής, της Νότιας Ασίας και της Αφρικής, δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλου Ντμίτρι Ταράσοφ.

Ο Ταράσοφ δήλωσε ότι τα αυτόματα τύπου Ακ – 12 και Ακ -15 είναι τελευταίου τύπου και πως ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για την αγορά τους από τις τρεις ηπείρους.

Διευκρίνισε, επίσης, ότι προοπτικές εξαγωγής έχουν τα μη στρατιωτικά όπλα αυτού του τύπου, όπως επίσης η καραμπίνα SR- 1 και άλλα τελευταίας τεχνολογίας όπλα του εργοστασίου “Ιζέφσκ”.

Ο όμιλος Καλάσνικοφ είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτομάτων όπλων και μια ευρείας γκάμας όπλων υψηλής ακριβείας στόχευσης.

Ας πάρουμε μια… γεύση:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο απεσταλμένος του Τραμπ διαπραγματεύτηκε με τον Πούτιν για την Ουκρανία βασιζόμενος σε Ρωσίδα διερμηνέα του Κρεμλίνου
Ο Στιβ Γουίτκοφ πήγε και στις τρεις συναντήσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς Αμερικανούς διερμηνείς, αποκαλύπτει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC
Ο Στιβ Γουίτκοφ, απεσταλμένος του Ντόναλντ Τραμπ στις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν στο Κρεμλίνο
Το παρασκήνιο του Κονκλάβιου που εξέλεξε τον Πάπα Λέοντα - Το φαβορί που εγκατέλειψε και ο «εμφύλιος» που ευνόησε τον νέο Ποντίφικα
«Ως άνθρωπος συνηθισμένος στην ομαδική εργασία, ο Ρόμπερτ Φράνσις Πρεβόστ φάνηκε σε πολλούς καρδινάλιους ως ο κατάλληλος για να κάνει τον παπισμό να εξελιχθεί σε μία πιο συλλογική μορφή»
Πάπας Λέων 1