Κόσμος

Ο Dwayne «The Rock» Johnson σκέφτεται να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Dwayne «The Rock» Johnson «φλερτάρει» με την ιδέα στο να διεκδικήσει τον αμερικανικό προεδρικό θώκο.

Ο αθλητής του WWE που έγινε ηθοποιός μίλησε ξανά για την ιδέα να «βουτήξει» στην πολιτική μετά από μια δημοσκόπηση, σύμφωνα με την οποία ο Τζόνσον έχει τεράστια διεισδυτικότητα στην αμερικανική κοινωνία και πολλοί είναι εκείνοι που θα τον υποστήριζαν για τη θέση του προέδρου και τον Μάθιου ΜακΚόναχι ως κυβερνήτη του Τέξας.

Με το που γνώρισε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο Τζόνσον δήλωσε «συγκινημένος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζόνσον σκέφτεται την προεδρία. Τον Φεβρουάριο, ο ηθοποιός μίλησε στο USA Today για την πιθανότητα χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να διεκδικήσει το προεδρικό αξίωμα.

«Αν αυτό το ήθελαν οι πολίτες θα έβλεπα μία πορεία προς την προεδρία στο μέλλον», είπε και πρόσθεσε: «Πραγματικά το εννοώ… αλλά θα εξαρτηθεί από τους ανθρώπους…».

 Αν και ο ηθοποιός δεν μιλάει συχνά για πολιτικά θέματα πέρσι δήλωσε ανοιχτά την υποστήριξή στο πρόσωπο του Τζο Μπάιντεν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιχείρησης
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου, μια ανάσα από τις πυραμίδες της Γκίζας
Το μνημειώδες μουσείο που εκτείνεται σε σχεδόν 500.000 τ.μ. και είναι αφιερωμένο στον φαραωνικό πολιτισμό, στοίχισε περισσότερο από 1.000.000.000 δολάρια και απαίτησε τιτάνια έργα 20 ετών, τα οποία υποστήριξε οικονομικά και τεχνικά η Ιαπωνία
Το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο
6