Κόσμος

Ο εφιάλτης επιστρέφει στη Συρία: Τουρκία και Ρωσία δεν τα βρήκαν και ο Άσαντ ετοιμάζει το στρατό του

Την περασμένη εβδομάδα, ρωσικές και τουρκικές στρατιωτικές αντιπροσωπείες συναντήθηκαν για να συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση στο Ιντλίμπ. Ωστόσο, παρά την «κοινή επιθυμία για λύση», οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε συμφωνία.

Σύμφωνα με μια στρατιωτική πηγή στη Δαμασκό, η αποτυχία επίτευξης συναίνεσης σχετικά με την κατάσταση στο Ιντλίμπ οδήγησε την ανώτατη διοίκηση του Συριακού Αραβικού Στρατού να θέσει τα σχέδια για μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στη βορειοδυτική Συρία σε εφαρμογή.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μίνι ανασχηματισμός στην Τουρκία μέσα στη νύχτα - Ο Ερντογάν αντικατέστησε τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών
Στο υπουργείο Εσωτερικών διορίστηκε ο Μουσταφά Τσιφτσί, ενώ υπουργός Δικαιοσύνης ο Ακίν Γκιουρλέκ, γενικός εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης που είχε πρωτοστατήσει στις διώξεις κατά του Εκρέμ Ιμάμογλου
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ντόναλντ Τραμπ στέλνει δεύτερο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή και επιμένει ότι το Ιράν θέλει συμφωνία
Εξαπέλυσε αιχμές κατά των προκατόχων του, Μπαράκ Ομπάμα και Τζο Μπάιντεν, τους οποίους κατηγόρησε ότι με τη στάση τους απέναντι στην Τεχεράνη «δημιούργησαν ένα τέρας»
Ντόναλντ Τραμπ