Κόσμος

«Ο Ερντογάν επιλέγει το επόμενο θύμα του»

Η χιουμοριστική στήλη των Brussels Times χτύπησε και πάλι μέσω του λογιαριασμού της στο twitter. Στόχος της αυτή την φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή ένα στιγμιότυπο από την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Στο στιγμιότυπο εκτός από τον Ερντογάν πρωταγωνιστεί ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και στο βάθος ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος δείχνει να το διασκεδάζει. 

Ο Ερντογάν λίγο σαν ρομπότ πλησιάζει τον ανυποψίαστο Τζόνσον και βάζει το χέρι του λίγο απειλητικά στον ώμο. Ο Τζόνσον αρχικά ταράζεται αλλά μετά όταν βλέπει ποιος είναι σηκώνεται να τον χαιρετίσει. Το σχόλιο  που συνοδεύει την στήλη «Le Chou News», όπου Chou είναι το λαχανάκι Βρυξελλών είναι το εξής: «Ο Πρόεδρος της Τουρκίας επιλέγει το επόμενο θύμα του».

Δείτε την ανάρτηση 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η διπλωματική και στρατιωτική αντεπίθεση του Ερντογάν: Πώς η Τουρκία βγαίνει ενισχυμένη στον παγκόσμιο γεωπολιτικό χάρτη
Από την επικοινωνία με την Μελόνι για Μεσανατολικό και Ουκρανικό έως τον σιωπηρό ρόλο στη «νομιμοποίηση» του Αμπού Μοχάμεντ αλ Τζολάνι στη Συρία, η Τουρκία αποδεικνύει ότι δεν είναι απλός θεατής
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν