Κόσμος

Ο φίλος της χρονιάς! Τι έκανε και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες [pic]

Έχουμε δει πολλές φορές ανθρώπους να βγάζουν τα μπλουζάκια ή τα πουκάμισά τους για να βοηθήσουν κάποιον που το έχει ανάγκη.

Ο 18χρονος όμως Andrew Nguyen το πήγε ένα βήμα πιο μπροστά για να βοηθήσει τη φίλη του Diana Le που θα έπαιρνε μέρος σε εξετάση στο εργαστήριο.

Αν και ήταν ένα απλό κουίζ, οι μαθητές απαιτείται να φοράνε παντελόνι και κλειστά παπούτσια για λόγους ασφαλείας.

Ήταν στη βιβλιοθήκη όταν συνειδητοποίησε πως δεν είχε μαζί της παντελόνι και άρχισε να πανικοβάλλεται επειδή φορούσε ένα κοντό σορτσάκι.

Αφού ρώτησε όλους όσους βρίσκονταν στη βιβλιοθήκη αν είχαν επιπλέον παντελόνι μαζί τους και δεν είχε κανείς, ο 18χρονος έδωσε τη λύση, κερδίζοντας τον τίτλο του φίλου της χρονιάς.

Προσφέρθηκε να της δώσει το παντελόνι του και να φορέσει το σορτσάκι της μέχρι να τελειώσει το τεστ. Το tweet που έκανε με φωτογραφία του να φορά το κοντό σορτσάκι δεν άρηγσε να γίνει viral με πάνω από 137.000 retweets και 348.000 likes!

 

 

Πηγή: Distractify

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ένοπλη οργάνωση NRF της Υεμένης «μπλόκαρε» μεγάλο φορτίο με όπλα από το Ιράν που προοριζόταν για τους Χούθι
Η Κεντρική Διοίκηση των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, CENTCOM έκανε επίσημη ανακοίνωση τονίζοντας ότι κατασχέθηκαν πάνω από 750 τόνοι πυρομαχικών, καθώς και όπλα και ισχυροί πύραυλοι
Μέλη των δυνάμεων ασφαλείας των Χούθι
Σε φυλάκιση 23 ετών καταδικάστηκε 22χρονος Ρώσος στρατιωτικός για εσχάτη προδοσία - Έδινε πληροφορίες και ονόματα σε Ουκρανούς
Ο 22χρονος Αντόν Χοζάγεφ συνεργάστηκε με τη λεγεώνα «Ελευθερία της Ρωσίας» και το κίνημα «Atesh» της Κριμαίας και δεν θεωρεί τον εαυτό του ένοχο
Ρωσικός στρατός
Το αβέβαιο μέλλον του Μπαϊρού μετά την «τολμηρή» πρόταση για κατάργηση 2 αργιών στη Γαλλία
Ο Μπαϊρού υποστήριξε ότι η Δευτέρα του Πάσχα και η Ημέρα της Νίκης να γίνουν κανονικές εργάσιμες ημέρες - Παρόμοια κίνηση στο παρελθόν οδήγησε τον Γάλλο πρώην πρωθυπουργό Ραφαρέν σε παραίτηση
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού 2