Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να έχει χάσει έως και 20 κιλά – Αναπάντητο αν έχει πρόβλημα υγείας

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να έχει χάσει έως και 20 κιλά – Αναπάντητο αν έχει πρόβλημα υγείας

Η σωματική διάπλαση του Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται πως συνεχίζει να απασχολεί τους κατοίκους της Βόρειας Κορέας και όχι μόνο. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει χάσει από 10 έως 20 κιλά χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Την αποκάλυψη έκανε ο νομικός Kim Byung-kee, με πληροφορίες που άντλησε από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Νότιας Κορέας. Ο Byung-kee σημείωσε πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν ενώ είναι εμφανώς αδυνατισμένος δεν φαίνεται να είναι άρρωστος, καθώς δεν έχουν παρατηρηθεί εισαγωγές φαρμάκων στην κλινική που έχει αναλάβει να παρακολουθεί την πορεία της υγείας του. 

Μάλιστα, ο Kim Byung-kee αποκάλυψε πως ο Κιμ συμμετέχει σε πολύωρες συσκέψεις και δεν υπάρχει κάτι ασυνήθιστο στον τρόπο που περπατά.

Υπενθυμίζεται, πως ο 37χρονος ηγέτης δεν είχε εμφανιστεί δημόσια για αρκετές εβδομάδες, ενώ τον Ιούνιο εμφανίστηκε σε βίντεο εμφανώς αδυνατισμένος. Λίγο αργότερα η είδηση ότι Βορειοκορεάτες ξέσπασαν σε κλάματα ανησυχώντας για την υγεία του έκανε τον γύρο του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η υγεία του Κιμ Γιονγκ Ουν παρατηρείται στενά ακόμα και από διεθνείς υπηρεσίες πληροφοριών, καθώς η οικογένειά του έχει ιστορικό καρδιολογικών παθήσεων. 

Τέλος, σημειώνεται πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις