Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Ο Λευκός Οίκος φτιάχνει… μπύρα! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λευκός Οίκος φτιάχνει… μπύρα! – ΒΙΝΤΕΟ
Εκτός από την απαίτηση για «τέσσερα ακόμα χρόνια», το κοινό των προεκλογικών ομιλιών του Μπαράκ Ομπάμα ζητά πλέον και… «τέσσερις ακόμα μπύρες» («four more beers»), μετά την αποκάλυψη ότι ο Λευκός Οίκος παρασκευάζει τη δική του μπύρα.

Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος και τώρα -κατόπιν… λαϊκής απαίτησης- η επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου δίνει λεπτομέρειες για τη… ζυθοποιία που λειτουργεί στις κουζίνες του.
Ζυθοποιείο
 
Ο Ομπάμα αγόρασε με δικά του έξοδα όλα όσα χρειάζονται για ένα μικρό ζυθοποιείο, το οποίο παρασκευάζει τρία είδη μπύρας και μάλιστα το πρώτο είδος, η White House Honey Brown Ale, είναι η πρώτη μπύρα που παρασκευάστηκε και εμφιαλώθηκε ποτέ στον Λευκό Οίκο.
 
Οι άλλες δύο είναι η Honey Porter και η Honey Blonde κι όλες έχουν ως κύριο συστατικό το μέλι που παράγεται στον κήπο του Λευκού Οίκου. Τα άλλα συστατικά τους είναι διάφορες ποικιλίες βύνης και λυκίσκου, μαγιά και λίγες ποσότητες ζάχαρης από καλαμπόκι. Η μαύρη μπύρα παρασκευάζεται από τα ίδια περίπου υλικά, αλλά από διαφορετικούς προμηθευτές. Ο Μιτ Ρόμνεϊ, πάντως, δεν θα μπορέσει να τη δοκιμάσει, καθώς οι Μορμόνοι δεν πίνουν αλκοόλ…
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε