Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Λίαμ Πέιν μιλά για το “μυστήριο” του Χάρι Στάιλς

Ο Λίαμ Πέιν μιλά για το “μυστήριο” του Χάρι Στάιλς
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Λίαμ Πέιν δεν μπορεί να αναγνωρίσει το πρόσωπο, στο οποίο μεταμορφώνεται ο Χάρι Στάιλς.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «The Face» ο Λίαμ Πέιν παραδέχεται ότι εκπλήσσεται από τη μεταμόρφωση στο στυλ του πρώην συνεργάτη του στους One Direction.

«Υπάρχει τόσο μεγάλο μυστήριο γύρω από το ποιος έχει γίνει» λέει ο Πέιν. «Κοιτούσα κάποιες φωτογραφίες του πριν από μέρες και σκέφτηκα: “Δεν ξέρω τι άλλο θα του έλεγα εκτός από το «Γεια σου» και «Πώς είσαι;”».

Ο Λίαμ Πέιν θέλησε να κάνει σαφή τη διαφορά μεταξύ των δύο, από καλλιτεχνική άποψη, και τόνισε ότι η μουσική τους είναι πολύ διαφορετική.

«Θέλω να πω, κοιτάξτε τα πράγματα που βγάζω και τα πράγματα που βγάζει ο Χάρι. Διαμετρικά αντίθετα» αναφέρει ο Πέιν. «Είμαι σαν την αντί-Χριστη έκδοση αυτού που είναι ο Χάρι».

Ο Λίαμ Πέιν μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του σόλο άλμπουμ, LP1, το οποίο θα διεκδικήσει θέση στα charts απέναντι στο δεύτερο άλμπουμ «Fine Line» του Χάρι Στάιλς, το οποίο θα αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Ο τραγουδιστής του «Adore You» έχει σίγουρα διαμορφώσει το στυλ του από τότε που απομακρύνθηκε από το συγκρότημα αγοριών, One Direction και οι προτιμήσεις του έχουν μια ξεκάθαρη αίσθηση της μόδας της δεκαετίας του 1970.

Ενώ οι ενδυματολογικές επιλογές του Λίαμ Πέιν είναι προς την κατεύθυνση του κυρίαρχου στυλ, ρωτήθηκε για τα «τεράστια παντελόνια» του Χάρι Στάιλς και δεν έκρυψε τα λόγια του. «Δεν θα τα φορούσα. Θα φαινόμουν… θα φαινόταν περίεργο» είπε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις