Κόσμος

Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι… ένας από εμάς! Δείτε γιατί… (VIDEO)

Τι κι αν είναι πλανητάρχης; Τι κι αν μένει στον Λευκό Οίκο; Ο Μπαράκ Ομπάμα είναι ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους. Σαν όλους εμάς και κάνει τις ίδιες... βλακείες, όταν είναι μόνος και πιστεύει πως κανείς δεν τον βλέπει.

Εντάξει, δεν είναι ακριβώς αλήθεια αυτό. Γιατί… οι βλακείες που κάνει στο παρακάτω video ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν έναν συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίζεται σε video του Buzzfeed να κάνει πρόβα στον καθρέφτη του πως θα προφέρει το «15η Φεβρουαρίου», ημέρα που οι πολίτες μπορούν να μπουν στο site www.healthcare.gov.

Βγάζει επίσης selfies με την κάμερα σε ένα… κοντάρι, παίζει μπάσκετ με τον…εαυτό του και γενικώς κάνει ό,τι και ένας… “θνητός” όταν είναι μόνος του. Το video είναι ξεκαρδιστικό.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η Γροιλανδία δεν παραχωρείται στις ΗΠΑ – Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να επέλθει συμφωνία» λέει η πρωθυπουργός της Δανίας
Η Φρεντέρισεν αρνήθηκε να διευκρινίσει το περιεχόμενο των συνομιλιών με τις ΗΠΑ και συμπλήρωσε πως δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσο θα μπορούσαν να διαρκέσουν οι διαπραγματεύσεις
Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντερικσεν
Ο βασικός ρόλος της μόνιμης παρουσίας της CIA στη Βενεζουέλα: Επαναλειτουργία της πρεσβείας τους στο Καράκας θέλουν οι ΗΠΑ
Σύμφωνα με το CNN, η CIA έχει συμβάλει στην ανατροπή του Μαδούρο και είναι έτοιμη να βοηθήσει ενεργά στη διαχείριση των σχέσεων της κυβέρνησης Τραμπ με τη νέα ηγεσία της Βενεζουέλας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δίνει συνέντευξη Τύπου μετά την αμερικανική στρατιωτική επίθεση στη Βενεζουέλα, στο Παλμ Μπιτς.