Κόσμος

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Τζόνσον μετακομίζουν μακριά από το κεντρικό Λονδίνο

O Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Τζόνσον ψάχνουν νέα κατοικία μακριά από το κέντρο του Λονδίνου. Ήρθε η στιγμή που το ζευγάρι πρέπει να εγκαταλείψει την επίσημη πρωθυπουργική κατοικία της Ντάουνινγκ Στριτ.

Το ζευγάρι μετακόμισε στο Νο10 της Ντάουνινγκ Στριτ, στα τέλη του 2019, μετά τη σαρωτική νίκη του Μπόρις Τζόνσον στις εκλογές του Δεκεμβρίου. Στην κατοικία αυτή «υποδέχθηκαν» τα δύο τους παιδί, τον δίχρονο Ουίλφρεντ και την οκτώ μηνών Ρόμι.

Ο Μπόρις Τζόνσον μάλιστα, είχε επικριθεί και για την πανάκριβη ανακαίνιση της πρωθυπουργικής κατοικίας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, κόστισε 112.549 λίρες με τη βοήθεια της σχεδιάστριας εσωτερικών χώρων Λούλου Λίτλε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun: «Η Κάρι και ο Μπόρις ψάχνουν μία μόνιμη κατοικία μακριά από τη λάμψη του κεντρικού Λονδίνου. Λόγω των παιδιών ένα οικογενειακό σπίτι με μεγάλο κήπο είναι απαραίτητο. Αυτό ακριβώς μπορεί να προσφέρει το Dulwich. Η ειρωνεία είναι ότι ήθελε να μιμηθεί τον Τσόρτσιλ αλλά κατέληξε να ακολουθεί τα βήματα της Θάτσερ», καθώς στη γειτονιά του νοτιοανατολικού Λονδίνου κατέφυγε επίσης, το 1990, η Μάργκαρετ Θάτσερ.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Οικογένειες ομήρων διαδηλώνουν έξω από τα σπίτια υπουργών ζητώντας εκεχειρία στη Γάζα
Οι συγγενείς των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα απαιτούν άμεση κατάπαυση του πυρός και συμφωνία με τη Χαμάς για την απελευθέρωσή τους, την ώρα που ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου συνεχίζει να προετοιμάζει την επίθεση κατά της Γάζας
Διαδηλωτές στο Τελ Αβίβ 2
Ένας νεκρός από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε πολυσύχναστο κατάστημα παιχνιδιών στη Μόσχα - Εκκενώθηκε το κτίριο
Το συγκεκριμένο κατάστημα βρίσκεται στην πλατεία Λουμπιάνκα κοντά στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), της κυριότερης διαδόχου της σοβιετικής KGB
Πυροσβεστικά