Κόσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ εργάζεται σκληρά στην τοποθεσία γήπεδο γκολφ

Από το γήπεδο γκολφ του στο Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται εδώ και 3 ημέρες, ενώ αναμένεται να παραμείνει δύο εβδομάδες, ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί να στείλει στους Αμερικανούς πολίτες ένα απλό αλλά σαφές μήνυμα: ότι εργάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς.

«Εργάζομαι σκληρά από το Νιου Τζέρσεϊ κι ενώ συνεχίζονται στον Λευκό Οίκο οι εργασίες ανακαίνισης που είχαν προγραμματιστεί εδώ και καιρό» ήταν ένα από τα διάφορα μηνύματα που ανήρτησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που επίσης γνωστοποίησε ότι θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη την επόμενη εβδομάδα για μια σειρά συναντήσεων.

Το μήνυμα αυτό ακολούθησε ένα άλλο, στο ίδιο κλίμα, που είχε αναρτήσει το Σάββατο:

«Αυτές δεν είναι διακοπές. Όλο συναντήσεις και τηλεφωνήματα!» έγραψε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, κατηγόρησε επανειλημμένα τον προκάτοχό του Μπαράκ Ομπάμα ότι περνούσε πάρα πολύ χρόνο στο γήπεδο του γκολφ.

Ο Λευκός Οίκος από την πλευρά του αρνείται συστηματικά να επιβεβαιώσει εάν ο πρόεδρος γεύεται την χαρά του γκολφ κατά τη διάρκεια της διαμονής του στα ξενοδοχεία του κι ακριβώς για αυτόν τον λόγο είναι δύσκολο να σχηματίσει κανείς μια σαφή εικόνα σχετικά με το πώς απασχολείται μακριά από την Ουάσιγκτον.

Το μόνο βέβαιο: συνεχίζει να παρακολουθεί αδιαλείπτως τηλεόραση, όπως ακριβώς καταμαρτυρούν οι σφοδρές επιθέσεις που εξαπέλυσε νωρίτερα το πρωί εναντίον του γερουσιαστή του Δημοκρατικού Κόμματος Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την έρευνα σχετικά με τη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές σήμερα το πρωί στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

«Κανείς στην αμερικανική ιστορία δεν έχει πει τόσα πολλά ψέματα όσα ο γερουσιαστής Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ» υπογράμμισε ο μεγιστάνας, αναφερόμενος στη στάση του κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.

Κατά τη συνήθη τακτική του, να καταφέρεται εναντίον των αμερικανικών ΜΜΕ -η εφημερίδα New York Times δέχεται το μεγαλύτερο μέρος των πυρών του- ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος βλέπει τη δημοτικότητά του να κατακρημνίζεται, διαβεβαίωσε ότι η κομματική του βάση «είναι η ευρύτερη και μεγαλύτερη όσο ποτέ».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
16
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS