Κόσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ ντύθηκε Superman με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Γκαν

Η εικόνα του... ηπερήρωα Τραμπ αναρτήθηκε στους επίσημους λογαριασμούς του Λευκού Οίκου στα social media

Παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας «Superman» του Τζέιμς Γκαν και ο Ντόναλντ Τραμπ είπε να την τιμήσει όπως μόνο εκείνος ξέρει!

Στους επίσημους λογαριασμούς του Λευκού Οίκου στα social media αναρτήθηκε – ψηφιακά επεξεργασμένη – εικόνα στην οποία ο Τραμπ απεικονίζεται ως… άλλος Superman, με την εμβληματική μπλε στολή, κόκκινη κάπα και το «Τ» στο στήθος αντί για το γνωστό «S».

Σε μια ακόμη ενδεικτική ανάρτηση του πολιτικού του ύφους, που προκάλεσε κύμα σχολίων, αντιδράσεων αλλά και γέλιων, ο Τραμπ παρουσιάζει τον εαυτό του ως «σύμβολο ελπίδας», δηλώνοντας πως η προεδρία του ενσαρκώνει «την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και τον αμερικανικό τρόπο ζωής».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The White House (@whitehouse)

Η επιλογή του να ταυτιστεί με τον μυθικό υπερήρωα δεν είναι τυχαία, καθώς ο Τραμπ επιδιώκει να εμφανιστεί ως σωτήρας του έθνους σε μια εποχή πολιτικών εντάσεων. 

Είναι γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα social media, τα οποία χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία για να προωθήσει το αφήγημά του και να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα του. Σε πάγια τακτική έχει αναγάγει πλέον και τις αναρτήσεις στους επίσημους λογαριασμούς του Λευκού Οίκου, μετατρέποντάς τους σε εργαλείο προσωπικής προβολής.

Το πιο πρόσφατο «χτύπημα» – πριν τον Superman – ήρθε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Twitter, όπου δημοσιεύτηκε εικόνα που απεικονίζει τον Τραμπ μαζί με… αλιγάτορες. Η ανάρτηση αφορούσε την παρουσίαση του νέου ομοσπονδιακού κέντρου κράτησης μεταναστών, μέσα στους βάλτους του εθνικού πάρκου Έβεργκλεϊντς στη Φλόριντα.

«Αλκατράζ με αλιγάτορες»: Για να κάνουμε την Αμερική ασφαλή ξανά» ανέφερε η ανάρτηση που δείχνει τον Τραμπ δίπλα σε τρεις αλιγάτορες με καπέλα που γράφουν πάνω «ICE» (σ.σ. Immigration and Customs Enforcement = Υπηρεσία Μετανάστευσης και Τελωνείων).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr