Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Ο Πούτιν είναι νεκρός”: Η “βόμβα” από την πρώην σύζυγό του

Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο χτυπούσε την πρώην γυναίκα του, όχι έχει δεσμό με την Ρωσίδα Ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάγιεβα, ότι έχει κάνει λίφτινγκ. Αλλά ότι είναι νεκρός, πρώτη φορά το ακούσαμε.

Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο χτυπούσε την πρώην γυναίκα του, όχι έχει δεσμό με την Ρωσίδα Ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάγιεβα, ότι έχει κάνει λίφτινγκ. Αλλά ότι είναι νεκρός, πρώτη φορά το ακούσαμε.

Και όχι απ’ όποιον κι όποιον αλλά από την Λουντμίλα Πούτινα, την επί 30 χρόνια σύζυγο του προέδρου της Ρωσίας και μητέρας των παιδιών του. Των μεγαλύτερων παιδιών του, τουλάχιστον, αφού φημολογείται πως έχει γίνει πατέρας και από την Καμπάγιεβα.

Η πρώην κυρία Πούτιν όχι μόνο έριξε τη “βόμβα” πως ο πραγματικός Πούτιν είναι νεκρός γιατί ένα βράδυ κάποιοι μπήκαν στο σπίτι τους, τα έκαναν γυαλιά καρφιά και τον απήγαγαν, αλλά υποστήριξε πως ο άνθρωπος που βλέπει όλος ο κόσμος δεν είναι ο πραγματικός Πούτιν αλλά ο σωσίας του!

“Λίγες μέρες μετά (την επίθεση) ήρθε ο πρώτος σωσίας του. Αργότερα έμαθα ότι η δολοφονία του Βλαντιμίρ, που προετοιμαζόταν καιρό, έγινε όταν ήταν έτοιμος ο πρώτος σωσίας του να πάρει τη θέση του. Φυσικά του έμοιαζε πολύ, έμεινα έκπληκτη. Αλλά ήταν ένα εντελώς διαφορετικό άτομο”, φέρεται να δήλωσε η Πούτινα.

Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η “είδηση” πως ο Πούτιν είναι νεκρός και πως κουμάντο στη Ρωσία κάνει ο σωσίας του έκανε ξανά την εμφάνισή της. Σύμφωνα με όσα αποδίδονται στη Λουντμίλα Πούτινα, εκείνοι που απήγαγαν και σκότωσαν τον Πούτιν, απείλησαν εκείνη και τις κόρες της πως αν μιλήσουν, θα έχουν την ίδια τύχη.

“Με κάποιο τρόπο βρήκαν τα κορίτσια. Και μου έδωσαν τελεσίγραφο ή παίζω το ρόλο της πιστής συζύγου ή κι εγώ και οι κόρες μου θα πεθαίναμε”, πρόσθεσε.

Όμως η πρώην πρώτη Κυρία της Ρωσίας λέει πως δεν άντεξε και δραπέτευσε ενώ οι «άλλοι» ετοίμαζαν και τη δική της σωσία. Έφυγε από τη Ρωσία και μένει στο εξωτερικό. Αποφάσισε να μιλήσει γιατί δεν μπορεί να βλέπει να γίνονται όλα αυτά στο όνομα του Πούτιν από “τρομερούς ανθρώπους, που δεν σταματούν σε τίποτα”.

“Η οικογένειά μας δεν ήταν τέλεια” είπε η Λουντμίλα αποκαλύπτοντας πως ο Πούτιν ήταν ένας σκληρός άνθρωπος, ένας τύρανος, που δεν της έδινε καμία σημασία, που τη χτυπούσε και την ταπείνωνε, που δεν είχε τίποτα ιερό, που την έκλεισε σε ψυχιατρική κλινική και για χρόνια την άφησε στο σκοτάδι, μην επιτρέποντάς της να δει το φως του ήλιου ή κανέναν άλλο άνθρωπο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε