Κόσμος

Ο Πούτιν “μαλάκωσε” τον Ερντογάν: Ζητούν κατάπαυση πυρός στη Λιβύη από τις 12 Ιανουαρίου

Πούτιν και Ερντογάν συζήτησαν για τη Λιβύη με αφορμή τα εγκαίνια του αγωγού Turkish Stream.

Όπως είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά τη διάρκεια δηλώσεών του με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, οι Πρόεδροι Πούτιν και Ερντογάν συζήτησαν διεξοδικά για την κατάσταση στη Λιβύη και ζήτησαν κατάπαυση του πυρός από την ερχόμενη Κυριακή, 12 Ιανουαρίου.

Οι δύο ηγέτες ζητούν από τα εμπλεκόμενα μέρη στη Λιβύη να φτάσουν σε συμφωνία για κατάπαυση του πυρός μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις επιτυχίας της Διεθνούς Διάσκεψης για το Λιβυκό, που οργανώνει το Βερολίνο, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπριζίτ Μπαρντό: Η στροφή προς τον ακτιβισμό, η αποστασιοποίηση από τον φεμινισμό και η Μαρίν Λε Πεν ως «σύγχρονη Ιωάννα της Λωραίνης»
Η Μπαρντό προκάλεσε αντιδράσεις λόγω των ακροδεξιών πολιτικών της απόψεων, των σχολίων της για το Ισλάμ και τη μετανάστευση, για την υποκίνηση φυλετικού μίσους αλλά και το ότι αντιτάχθηκε στο κίνημα MeToo
Μπριζίτ Μπαρντό
Το Σεντ Τροπέ αποχαιρετά τη Μπριζίτ Μπαρντό: Βοήθησε να λάμψει η πόλη μας
Το 1956, η μυρωδιά του σκανδάλου γύρω από την ταινία «Και ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, τότε συζύγου της Μπριζίτ Μπαρντό, τοποθέτησε την ηθοποιό και το ψαροχώρι στις πρώτες σελίδες των εφημερίδων
Το σπίτι της στο Σέντ Τροπέ