Κόσμος

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγραψε τον πρόλογο βιβλίου μαγειρικής

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου έγραψε τον πρόλογο βιβλίου μαγειρικής με τίτλο “A Taste of Home”.

Το βιβλίο στο οποίο έγραψε τον πρόλογο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εκδόθηκε από τον οργανισμό “The Passage”, το μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο του Ηνωμένου Βασιλείου για άστεγους και άτομα με στεγαστική επισφάλεια.

Ο οργανισμός κυκλοφορεί το βιβλίο για να γιορτάσει την 40ή επέτειό του. Τη δράση του οργανισμού γνωρίζει καλά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, καθώς επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη φιλανθρωπική οργάνωση μαζί με τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1993.

Στον πρόλογο του βιβλίου ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αναφέρεται στην επίσκεψή του στην κουζίνα του “The Passage” το 2019, όταν βοήθησε στην προετοιμασία και το σερβίρισμα του πιάτου σπαγγέτι μπολονέζ. Ήταν η ίδια μέρα που ορίστηκε βασιλικός προστάτης της οργάνωσης.

“Οι επισκέψεις που έκανα ως παιδί σε αυτό το μέρος μου άφησαν μια βαθιά και σταθερή εντύπωση – για το πόσο σημαντικό είναι να διασφαλίσουμε ότι όλοι στην κοινωνία μας, ειδικά οι φτωχότεροι, αντιμετωπίζονται με σεβασμό, αξιοπρέπεια και καλοσύνη και τους παρέχονται οι ευκαιρίες να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους στη ζωή”, ανέφερε σε δήλωσή του εκείνη την εποχή.

Η συμβολή του Ουίλιαμ στο βιβλίο θυμίζει το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ της Μέγκαν Μαρκλ ως εργαζόμενη μέλος της βασιλικής οικογένειας. Το 2018, έκανε πρωτοσέλιδα για τη συνεργασία με τη Hubb Community Kitchen για τη δημιουργία βιβλίου μαγειρικής με τίτλο “Together”, τα έσοδα από το οποίο δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Τα κέρδη από το “Taste of Home” θα στηρίξουν τους άστεγους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που το Ισραήλ χτυπά τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν - «Σκοτώσαμε τον διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης που χρηματοδότησε τη Χαμάς»
Ο Σαΐντ Ιζάντι, επικεφαλής της Παλαιστινιακής Διεύθυνσης της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών «χρηματοδότησε και εξόπλισε τη Χαμάς πριν από τη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου» υποστηρίζει το Ισραήλ
Μια δορυφορική εικόνα δείχνει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ισφαχάν
16
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
7