Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τον Τραμπ μετά την προσβολή στη Μέγκαν!

Ο Πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τον Τραμπ μετά την προσβολή στη Μέγκαν!

Ούτε μια φορά δεν βρέθηκε δίπλα στον Ντόναλντ Τραμπ ο Πρίγκιπας Χάρι. Του το κράτησε “μανιάτικο” μετά την προσβολή που έκανε στην σύζυγό του Μέγκαν την οποία ο Τραμπ αποκάλεσε “δύστροπη”.

Η αλήθεια είναι ότι κατά την διάρκεια της ξενάγησης που έκανε το απόγευμα της Δευτέρας η Βασίλισσα Ελισάβετ στον Ντόναλντ Τραμπ ο Πρίγκιπας Χάρι ήρθε σε δύσκολη θέση αφού βρέθηκε στον ίδιο χώρο με τον άνθρωπο που έβρισε την γυναίκα του. Ο Χάρι έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει τον Τραμπ καθώς βρέθηκαν στον ίδιο χώρο μέσα στο Μπάκινγχαμ.

Την ώρα που ο Ντόναλντ και η Μελάνια έβλεπαν τα εκθέματα, ο Χάρι στεκόταν όσο πιο μακριά μπορούσε και έπιασε κουβέντα με την κόρη του Τραμπ, Ιβάνκα.

Η έκφραση στο πρόσωπό του έδειχνε την ενόχλησή του. Ο Τραμπ, αποκάλεσε την Μέγκαν Μαρκλ “δύστροπη” απαντώντας σε όσα είχε πει εκείνη το 2016 όταν τον είχε κατηγορήσει ότι διχάζει και ότι είναι μισογύνης. Ο Χάρι συνέφαγε με τον Τραμπ το μεσημέρι και αλλά δεν παρέστη στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε η Βασίλισσα προς τιμήν του.

πηγή: Mirror.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις