Κόσμος

Ο Sean «Diddy Combs» θα αποφυλακιστεί στις 8 Μαΐου του 2028

O 55χρονος ράπερ εκτίει ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων στη Μετροπολιτική Φυλακή του Μπρούκλιν

Aποφασίστηκε η ημερομηνία αποφυλάκισης του Sean Diddy ή αλλιώς Puff Daddy. Ο 55χρονος ράπερ που εκτίει την ποινή του στη Μετροπολιτική Φυλακή του Μπρούκλιν, αναμένεται να αποφυλακιστεί στις 8 Μαΐου 2028.

Κατά την διάρκεια της φυλάκισης του υπάρχει πιθανότητα να μεταφερθεί και σε διαφορετική φυλακή, ενώ ο Puff Daddy επιπλέον καλείται να καταβάλει πρόστιμο 500.000 δολαρίων και να συμμετάσχει σε προγράμματα για την ψυχική υγεία και την αντιμετώπιση προβλημάτων κατάχρησης ουσιών.

Για τα θύματα μάλιστα δεν προβλέπεται κάποια αποζημίωση. Σε δηλώσεις της στιγμής της απόφασης, ο ομοσπονδιακός δικαστής του Μανχάταν τόνισε: «Λάβαμε υπόψη ότι είστε αυτοδημιούργητος καλλιτέχνης και επιχειρηματίας, που έχει εμπνεύσει και αναδείξει κοινότητες».

Παράλληλα όμως αναφέρθηκε στην πλήρη ιστορία των εγκλημάτων του: «Κακοποιούσατε τα θύματα σας σωματικά, συναισθηματικά και ψυχολογικά. Γιατί διήρκεσε τόσο πολύ; Επειδή είχατε τη δύναμη και τους πόρους να το διατηρήσετε». «Το δικαστήριο δεν είναι βέβαιο ότι, εάν αποφυλακιστεί, τα εγκλήματα αυτά δεν θα επαναληφθούν» επισήμανε ο δικαστής.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούλιο, ο Diddy είχε κριθεί ένοχος για δύο κατηγορίες μεταφοράς προσώπων για πορνεία, για τις οποίες αντιμετώπιζε ποινή έως 20 ετών φυλάκισης.

Παράλληλα, είχε απαλλαγεί από κατηγορίες σεξουαλικής εμπορίας και εκβιασμού, οι οποίες θα μπορούσαν να του είχαν επιφέρει ισόβια κάθειρξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου διέταξε άμεσες επιθέσεις στη Γάζα μετά από φερόμενη παραβίαση της εκεχειρίας
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κατηγορεί τη Χαμάς για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός που ισχύει από τις 10 Οκτωβρίου και διατάζει άμεση στρατιωτική απάντηση
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
13