Κόσμος

Ο Ντομινίκ Στρος Καν σόκαρε ακόμα και πόρνη – Η μαρτυρία για το απίστευτο όργιο

Νέες πικάντικες αποκαλύψεις για τον "βασιλιά των πάρτι" όπως χαρακτήρισαν οι εισαγγελείς τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν.

Η μαρτυρίας της σοκαρισμένης πόρνης ήρθε στη δίκη του Ντομινίκ Στρος Καν για “διακεκριμένη πορνεία” στη βόρεια γαλλική πόλη Λιλ.

“Σοκαρίστηκα. Δεν ήθελα να εμπλακώ σε αυτό το όργιο” σημείωσε η Sandrine Vandenschrik, πόρνη που μπήκε σε σουίτα ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Παρίσι και αντίκρισε το θέαμα.

Ενώ ο Ντομινίκ Στρος Καν επιμένει ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες ήταν call-girls, η Sandrine Vandenschrik ανέφερε πως θέλει πραγματικά να πιστέψουμε ότι είναι αφελής και μας περνά για χαζούς.

Η υπόθεση είναι γνωστή ως “l’affaire Carlton” (υπόθεση Κάρλτον) και ξεκίνησε από την έρευνα σε διαβόητο νταβατζή που κατέχει μια σειρά από παράνομους οίκους ανοχής κοντά στα γαλλικά σύνορα με το Βέλγιο.

Η δίκη που ξεκίνησε σήμερα 2 Φεβρουαρίου αναμένεται να διαρκέσει 3 εβδομάδες, με τον Ντομινίκ Στρος Καν να καταθέτει τα δικά του στοιχεία στις 10 Φεβρουαρίου.

Ο 65χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών και πρόστιμο 1 εκατομμυρίου λιρών σε περίπτωση που καταδικαστεί.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας φέρεται να συμμετείχε σε όργια σε όλο τον κόσμο στα οποία μάλιστα συμμετείχαν πολιτικοί, αρχηγοί της αστυνομίας και βιομήχανοι που απολάμβαναν τις υπηρεσίες ακριβών call girls.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες: Ο Τραμπ μιλάει για αποκλιμάκωση χωρίς «κατάπαυση του πυρός» και ετοιμάζεται να στείλει χερσαίες δυνάμεις
Οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να κάνουν κατάληψη στο νησί Χαργκ για να πιέσουν το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ - Η Τεχεράνη απαντά με πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και με επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Λίβανος