Κόσμος

Ο Τραμπ απαντά στην Wall Street Journal: Δεν έχει ιδέα ποιες είναι οι σκέψεις μου για το Ιράν

«Ο Τραμπ ενέκρινε σχέδια επίθεσης στο Ιράν και μένει να δώσει τη διαταγή» αποκάλυψε η Wall Street Journal
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τη στιγμή που η Μέση Ανατολή φλέγεται για έβδομη ημέρα, όπου μαίνεται η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, αναπάντητο παραμένει το κρίσιμο ερώτημα: Θα πατήσει ο Ντόναλντ Τραμπ το κουμπί του πολέμου; 

Ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αποφεύγει να απαντήσει ευθέως σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το αν οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να πλήξουν το Ιράν ή τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του, διεθνή μέσα ενημέρωσης εκφράζουν ανησυχίες πως η εμπλοκή είναι θέμα ίσως και ωρών. 

Χαρακτηριστικό της έντονων ανησυχιών είναι το δημοσίευμα της Wall Street Journal, σύμφωνα με το οποίο ο Ντόναλντ Τραμπ μετέφερε σε συνεργάτες του ότι ενέκρινε σχέδια επίθεσης των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ στο Ιράν.

Ωστόσο, όπως σημείωσε, δεν έχει δώσει ακόμη την «οριστική διαταγή» να προχωρήσουν, διότι αναμένει να δει αν η Τεχεράνη θα συνθηκολογήσει και θα εγκαταλείψει το πρόγραμμα πυρηνικής ενέργειας – κάτι που ωστόσο αποκλείει ρητώς το Ιράν.

Με μία μόνο πρόταση, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε σήμερα Πέμπτη (19.06.25) στο δημοσίευμα, σημειώνοντας πως η εφημερίδα δεν έχει ιδέα ποιες είναι οι σκέψεις του.

 

«Η Wall Street Journal δεν έχει ιδέα ποιες είναι οι σκέψεις μου για το Ιράν» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Truth Social.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραγωδία στις Μαλδίβες: Πυκνώνει το μυστήριο καθώς ο εκπαιδευτής βρέθηκε μακριά από τους άλλους 4 δύτες στο υποθαλάσσιο σπήλαιο
Η σορός του Τζιανλούκα Μπενεντέτι, ανασύρθηκε την Παρασκευή (15.05.2026) κοντά στην είσοδο της σπηλιάς Thinwana Kandu, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις δύτες εντοπίστηκαν σήμερα (18.05.2026), όταν τρεις επίλεκτοι Φινλανδοί δύτες κατάφεραν να φτάσουν στο εσωτερικό της
Επιχείρηση δυτών στις Μαλδίβες