Κόσμος

Ο Τραμπ κατηγορεί τους Δημοκρατικούς κυβερνήτες για… πολύ αργή επανεκκίνηση

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατηγόρησε σήμερα τους Δημοκρατικούς ότι επανεκκινούν πολύ αργά τις αμερικανικές πολιτείες από τα μέτρα καραντίνας, που επιβλήθηκαν για τον νέο κορονοϊό, θέλοντας να αποκομίσουν πολιτικό πλεόνεκτημα, χωρίς, εντούτοις, να παρουσιάσει στοιχεία για να στηρίξει τον ισχυρισμό του, την ώρα που ο ιός έχει σκοτώσει πάνω από 80.000 ανθρώπους στις ΗΠΑ.

Ο Τραμπ και η… γκρίνια

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, που στοχεύει στην επανεκλογή του τον Νοέμβριο, θέλει να επανεκκινήσει την αμερικανική οικονομία σύντομα παρά τις συστάσεις των ειδικών υγείας να προχωρήσει με πιο προσεκτικά βήματα για να αποφύγει το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της επιδημίας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει ενθαρρύνει τις πολιτείες να χαλαρώσουν τους περιορισμούς που έχουν σχεδιαστεί για την αναχαίτιση της διασποράς της νόσου. Σήμερα, καταφέρθηκε εναντίν των αρχών της Πενσιλβάνια.

«Ο υπέροχος λαός της Πενσιλβάνια θέλει την ελευθερία του τώρα και έχει πλήρη επίγνωση του τι προϋποθέτει αυτό. Οι Δημοκρατικοί κινούνται με αργούς ρυθμούς, σε ολόκληρη τη χώρα, για πολιτικούς σκοπούς. Θα περίμεναν έως την 3η Νοεμβρίου εάν εναπόκειτο σε εκείνους. Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια. Να είστε ασφαλείς, κινηθείτε γρήγορα» γράφει ο Ντόναλντ Τραμπ σε μήνυμά του στο Twitter.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μερτς θέλει να δώσει δάνειο 140 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά περιουσιακά κεφάλαια
Ο Γερμανός καγκελάριος καλεί την ΕΕ να χρησιμοποιήσει περιουσιακά στοιχεία της ρωσικής κεντρικής τράπεζας τα οποία έχουν «παγώσει» μετά την εισβολή στην Ουκρανία
Ο Φρίντριχ Μερτς 1
Η Μεγάλη του Γένους Σχολή μετακομίζει σε άλλο κτίριο στην Κωνσταντινούπολη λόγω έργων ενίσχυσης στατικότητας 
Η απόφαση προβλέπει την κτιριακή ενίσχυση και κάποιες επιδιορθώσεις, εργασίες που πρέπει να γίνουν απρόσκοπτα χωρίς την παρουσία μαθητών, καθηγητών και λοιπού προσωπικού εντός του κτιρίου
Η Μεγάλη του Γένους Σχολή