Κόσμος

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος «αρπάχτηκε» on air με τον υπουργό Οικονομικών του Τραμπ για το shutdown – «Δεν χρειαζόμαστε μαθήματα ιστορίας»

Το νέο «θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Στεφανόπουλο σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά από εκείνο που είχε με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζέι ντι Βανς

Μετά τον αντιπρόεδρο Τζέι ντι Βανς, ο γνωστός Ελληνοαμερικανός δημοσιογράφος Τζορτζ Στεφανόπουλος είχε on air αντιπαράθεση στην εκπομπή που κάνει στο ABC News και με τον Αμερικανό υπουργό Οικονομικών, Σκοτ Μπέσεντ για το shutdown.

Ο Τζορτζ Στεφανόπουλος ρώτησε τον Σκοτ Μπέσεντ για το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ να λήξει το shutdown που «παραλύει» τις ΗΠΑ. Ο υπουργός Οικονομικών απάντησε, θυμίζοντας τη στάση του δημοσιογράφου σε ανάλογη περίπτωση, όταν ήταν σύμβουλος του τότε Προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

O Μπέσεντ κατηγόρησε τον Στεφανόπουλο ότι είχε αποκαλέσει τους Ρεπουμπλικανούς «τρομοκράτες» στη διάρκεια του shutdown του 1995.

 

Μπέσεντ: «Κοίτα, ήσουν εμπλεκόμενος σε πολλά από αυτά τα γεγονότα στη δεκαετία του ’90. Και ξέρεις, ουσιαστικά αποκάλεσες τους Ρεπουμπλικάνους τρομοκράτες και, ξέρεις, είπες ότι δεν είναι το υπεύθυνο κόμμα που κρατά την κυβέρνηση κλειστή».

«Και έτσι, αυτό που χρειαζόμαστε είναι πέντε γενναίοι μετριοπαθείς Δημοκρατικοί γερουσιαστές να περάσουν στην άλλη πλευρά, γιατί αυτή τη στιγμή, η κατάσταση είναι 52-3, 52-3, πέντε Δημοκρατικοί μπορούν να περάσουν στην άλλη πλευρά και να ξανανοίξουν την κυβέρνηση. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε, Τζορτζ».

Στεφανόπουλος: «Μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου για την ιστορία, αλλά δεν χρειαζόμαστε μάθημα ιστορίας αυτή τη στιγμή».

Μπέσεντ: «Όχι, όχι, Τζορτζ. Όχι, όχι, όχι, Τζορτζ, αν θέλεις, έχω όλες τις δηλώσεις σου εδώ. Και ξαναδιάβασα το βιβλίο σου».

«Έκανες μια αγορά στο Amazon αυτή την εβδομάδα. Και αυτό είναι ακριβώς αυτό που είπες».

Το νέο «θερμό» επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Τζορτζ Στεφανόπουλο σημειώθηκε λίγα 24ωρα μετά από εκείνο που είχε με τον αντιπρόεδρο Τζέι ντι Βανς σχετικά με τις καταγγελίες περί δωροδοκίας του πρώην αξιωματούχου της κυβέρνησης Τραμπ, Τομ Χόμαν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζολντ Χέγκεντους: Ο χορευταράς μελλοντικός υπουργός Υγείας γλέντησε με την ψυχή του τη νίκη του Πέτερ Μαγιάρ στις εκλογές της Ουγγαρίας
Viral έγινε ο στενός συνεργάτης του θριαμβευτή των εκλογών στην Ουγγαρία, Πέτερ Μαγιάρ, Ζολτ Χέγκεντους, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών...
Ο μελλοντικός υπουργός Υγείας Ζολτ Χέγκεντους
H Μπρίτνεϊ Σπίαρς μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης – Στο πλευρό της οι δύο γιοι της Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς
Η 44χρονη τραγουδίστρια εισήχθη οικειοθελώς σε κέντρο απεξάρτησης, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται ως προσπάθεια επανεκκίνησης και αντιμετώπισης των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τις καταχρήσεις
Μπρίτνεϊ Σπίαρς
Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο 45χρονος που έβαλε τέλος στην «ηγεμονία» Όρμπαν – Οι μεγάλοι κερδισμένοι και οι χαμένοι από την εκλογή του
Οι Ούγγροι τον εμπιστεύτηκαν δίνοντάς του 138 από τις 199 έδρες - Υπόσχεται να πατάξει την διαφορά και να φορολογήσει περισσότερο τους πλούσιους
Πέτερ Μαγιάρ 29