Κόσμος

Ο βασιλιάς Κάρολος μετά τη στέψη του πάει διακοπές μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα

Μετά την εντυπωσιακή στέψη του ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα αποφάσισαν να απολαύσουν λίγες μέρες ξεκούρασης στο κτήμα Σάντριγχαμ.

Όπως αναφέρει η Dailymail, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα είναι ευχαριστημένο από την τελετή Στέψης παρά τον κακό καιρό το Σάββατο, και «ενθουσιασμένο» που είδε τόσο πολύ κόσμο να απολαμβάνει τις εκδηλώσεις.

Ο Κάρολος μετά από μία υποχρέωση, μέσα στην ημέρα, θα συναντήσει τη βασίλισσα Καμίλα και για λίγες ημέρες ίσως μέχρι τις αρχές της άλλης εβδομάδας θα απέχουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Αν και δεν σταματά όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ, να εργάζεται -εξετάζοντας καθημερινά τα κόκκινα κουτιά του κράτους- θεωρεί το Σάντριγχαμ τονωτικό.

Ωστόσο, οι βοηθοί τους είναι ήδη απασχολημένοι με τον προγραμματισμό ενός γεμάτου προγράμματος ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών τους, που περιλαμβάνει την ετήσια τελετή του Τάγματος της Κορδέλας και επισκέψεις σε όλη τη Βρετανία.

Η βασίλισσα σχεδιάζει επίσης το πρώτο της Φεστιβάλ αναγνωστηρίου στο παλάτι του Χάμπτον Κορτ στο δυτικό Λονδίνο τον επόμενο μήνα, τώρα που η λέσχη βιβλίου της στο Instagram έχει γίνει φιλανθρωπική οργάνωση για την προώθηση της φιλαναγνωσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πτώση αεροσκάφους στην Τουρκία: Ένα χωριό γλίτωσε την τραγωδία για μόλις 30 δευτερόλεπτα
Αν το αεροπλάνο που μετέφερε την Ελληνίδα αεροσυνοδό και τον Λίβυο Στρατηγό είχε συνεχίσει να πετάει εκτός ελέγχου για άλλα 30 δευτερόλεπτα, θα είχε συντριβεί στο κέντρο του χωριού, 2 χλμ. μακριά
Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας και ομάδες έρευνας και διάσωσης στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους που μετέφερε τον αρχηγό του στρατού της Λιβύης, Μοχάμεντ Αλί Αχμέντ Αλ-Χαντάντ
Βροχές και πλημμύρες έθεσαν το Λος Άντζελες σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης - Χιλιάδες σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα
Απίστευτη ταλαιπωρία για τους κατοίκους την παραμονή των Χριστουγέννων - Προειδοποιήσεις και για κατολισθήσεις - «Σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες» προειδοποιεί η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία
Πλημμύρα
Ο Ζελένσκι εύχεται για τον Πούτιν «μακάρι να πεθάνει» και να έρθει ειρήνη για την Ουκρανία – Το αιχμηρό χριστουγεννιάτικο μήνυμά του
Την ίδια ώρα ο Βλαντίμιρ Πούτιν αντάλλαξε δώρα με την εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών - Εκείνος της χάρισε κοσμηματοθήκη, ενώ η Μαρία Ζαχάροβα τού έδωσε φάκελο με μία έκθεσή της
Βολοντίμιρ Ζελένσκι
24