Κόσμος

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και η Ολένα Ζελένσκα φωτογραφίζονται για την«Vogue» εν μέσω πολέμου

Από το μακρινό 2003 που ίδρυσαν τον οίκο παραγωγής τους μέχρι σήμερα που είναι αντιμέτωποι με έναν από τους χειρότερους πολέμους, ο  Βολοντίμιρ Ζελένσκι και η σύζυγός του, Ολένα Ζελένσκα μίλησαν για όλα, στην Vogue. Τα υπέροχα «κλικ» στο περιοδικό, έρχονται από τον φακό της Άννι Λέμποβιτς.

Ενώ ο πόλεμος της Ρωσίας στην Ουκρανία μαίνεται και ο λαός της Ουκρανίας βρίσκεται σε μια τόσο αβέβαιη συνθήκη, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και η σύζυγός του, προχώρησαν σε μια συνέντευξη που… προκάλεσε. Μέσα από το νέο τεύχος της Vogue, μοιράστηκαν την ιστορία της ζωής τους με τους αναγνώστες και φωτογραφήθηκαν με άκρως καλλιτεχνικό τρόπο για τον φακό του περιοδικού.

Οι φωτογραφίες που τράβηξε η Άννι Λέμποβιτς, η κορυφαία φωτογράφος στον κόσμο, η οποία φημίζεται για τα προφίλ διασημοτήτων της, έχουν βασική θεματική τον πόλεμο. Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, φωτογραφίζεται, μεταξύ άλλων, ανάμεσα σε στρατιώτες και συντρίμμια, φορώντας ένα σικάτο μπλε παλτό. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Η πρώτη κυρία της Ουκρανίας γνώρισε τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο γυμνάσιο και το φλερτ μεταξύ τους ξεκίνησε την εποχή που σπούδαζαν. Το 2003 μάλιστα, ίδρυσαν μαζί τον οίκο παραγωγής «Kvartal 95».

Για τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας, η Ολένα Ζελένσκα τόνισε ότι δεν ήταν κάτι που επιδίωκε αφού, όπως δήλωσε, της αρέσει να είναι πίσω από τα φώτα.

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, από την πλευρά του ανέφερε πως τον τράβηξε η ομορφιά της Ολένα Ζελένσκα και πλέον το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την Ολεξάνδρα και τον Κύριλλο.

Οι αντιδράσεις

Το φωτογραφικό editorial και όλη η ιστορία γύρω από το ζεύγος Ζελένσκι προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό. Κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είναι η ώρα για αυτήν την ιστορία, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι δικαιολογημένη.

Τα σχόλια είναι πολλά και στα κοινωνικά δίκτυα ο Ουκρανός πρόεδρος επικρίνεται κυρίως επειδή διασκεδάζει, ενώ άλλοι πεθαίνουν στον πόλεμο που μαίνεται στην πατρίδα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πύρινη κόλαση» σε αποθήκη πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια, επτά αγνοούμενοι - Η στιγμή των εκρήξεων
Συγγενείς αγνοουμένων δεν έκρυψαν την οργή τους, κατηγορούν τους πυροσβέστες πως δεν «επικεντρώνονται στους ανθρώπους που παγιδεύτηκαν μέσα στην αποθήκη και πιθανόν σκοτώθηκαν»
Εκρήξεις σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων στην Καλιφόρνια
«Χαστούκι» σε Τραμπ από δικαστή: Μετανάστες που έχουν μπει παράνομα στις ΗΠΑ μπορούν να ζητήσουν άσυλο
«Τίποτα στον νόμο για τη μετανάστευση και την υπηκοότητα, ή στο Σύνταγμα, δεν δίνει στον πρόεδρο ή αντιπροσώπους του τις υπερβολικές εξουσίες που επικαλείται στη διακήρυξη και στις οδηγίες για την εφαρμογή της», αναφέρει ο δικαστής
Μετανάστες
Τραμπ εκτός ελέγχου: Οι σκοταδιστικές απειλές εκτέλεσης μεταναστών στο «Alligator Alcatraz» και ο Λευκός Οίκος ως τσιφλίκι
Από το βίντεο AI με το όραμά του για το «Αλκατράζ με αλιγάτορες: Για να κάνουμε την Αμερική ασφαλή ξανά», που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο Twitter
Ντόναλντ Τραμπ
5