Κόσμος

Ο Χάρος βγήκε παγανιά στις παραλίες των ΗΠΑ – Γιατί διώχνει τον κόσμο

Έναν μακάβριο τρόπο σκέφτηκε ένας δικηγόρος στις ΗΠΑ προκειμένου να πείσει τους συμπολίτες του να μην πλησιάζουν στις παραλίες εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Ντυμένος Χάρος έχοντας μαζί του και τα κατάλληλα… αξεσουάρ προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνουν.

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Γιουλφέντερ που είναι γνωστοί οι αγώνες του για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες απ’ όλους, αλλά στον καιρό του κορονοϊού θεωρεί ότι καλό είναι να μείνουν μακριά και το δείχνει. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία για βοδινό κρέας, αιθανόλη και γεωργικά προϊόντα – Δεν έπεσαν υπογραφές
Με σόου στο Οβάλ Γραφείο και μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε την πρώτη εμπορική συμφωνία μετά την επιβολή των δασμών
Ντόναλντ Τραμπ 1
Σταϊνμάιερ για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη: «Είμαστε όλοι παιδιά της 8ης Μαΐου 1945»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας αναφέρθηκε ακόμη στη συμβολή του Κόκκινου Στρατού και τόνισε ότι ο πόλεμος της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας «δεν αποτελεί συνέχεια του αγώνα κατά του φασισμού»
Ο Πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ στη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης στην Bundestag για την 80ή επέτειο από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου