Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνεϊ Μάρα έκαναν γιο και τον ονόμασαν Ρίβερ

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνεϊ Μάρα έκαναν γιο και τον ονόμασαν Ρίβερ

Το όνομα του αδικοχαμένου αδερφού του Ρίβερ επέλεξαν ο Χοακίν Φίνιξ και η σύντροφός του Ρούνεϊ Μάρα να δώσουν στον νεογέννητο γιο τους, το πρώτο παιδί του έρωτά τους. Η αποκάλυψη έγινε δια της… πλαγίας.

Ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρούνεϊ Μάρα προσπαθούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητα. Ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση στον κανόνα τους.

Μόλις πριν από τέσσερις μήνες είχε γίνει γνωστό ότι ο νικητής των Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία Τζόκερ και η επίσης ηθοποιός σύντροφός του περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Η γέννηση του μικρού Ρίβερ αποκαλύφθηκε από τον σκηνοθέτη Βίκτορ Κοσακόφσκι, στην ταινία Guanda του οποίου έχει κάνει την παραγωγή ο Χοακίν Φίνιξ. Κατά την παρουσία του στο φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, ο Κοσακόφσκι ρωτήθηκε γιατί στην προβολή της ταινίας δεν ήταν παρών ο Χοακίν Φίνιξ. Γιατί «μόλις απέκτησε ένα μωρό, έναν πανέμορφο γιο» είπε. Έναν γιο που τον λένε Ρίβερ.

https://twitter.com/Paula_FlorV/status/1310309923528626176?s=20

Είναι ένας φόρος τιμής του Χοακίν Φίνιξ στον αδερφό του, που πέθανε σε ηλικία 23 ετών, στις 31 Οκτωβρίου 1993 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Από πολλούς ο θάνατός του είχε θεωρηθεί αυτοκτονία.

Πολύ συχνά ο Χοακίν Φίνιξ μιλά για τον αδερφό του και τη στενή σχέση που είχαν. Όταν κέρδισε το Όσκαρ για τον Τζόκερ του είχε κλείσει την ευχαριστήρια ομιλία του λέγοντας πως στα 17 του «ο αδερφός μου είχε γράψει έναν στίχο “τρέχα προς τη σωτηρία με αγάπη και η ειρήνη θα ακολουθήσει”».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις