Κόσμος

Δεν μας γελούν τα μάτια μας… Αυτές οι φωτογραφίες είναι ίδιες!

Λίγο καιρό μετά το περιβόητο φόρεμα που τρέλανε το διαδίκτυο, αυτά τα νύχια και τα χείλη θα μας κάνουν και πάλι να αναρωτηθούμε τι συμβαίνει με τα μάτια μας.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για την τελευταία οπτική ψευδαίσθηση που προκάλεσε αναστάτωση στο διαδίκτυο, αλλά το μυστικό αυτή τη φορά κρύβεται στο Photoshop.

Ενώ το αν τελικά βλέπαμε το φόρεμα μαύρο με μπλε ή λευκό με χρυσό οφειλόταν στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα χρώματα, η λύση του μυστηρίου αυτή τη φορά κρύβεται σε ένα τέχνασμα.


Το πετυχμένο κόλπο λειτουργεί τέλεια στο Twitter λόγω των διαφορετικών φόντων που υπάρχει δυνατότητα να τη δούμε. Είτε δηλαδή στο timeline μας (λευκό) είτε ξεχωριστά (μαύρο).


Τα νύχια και τα χείλη στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα σχεδόν διαφανή με ορισμένα κόκκινα πίξελ, κάτι που σημαίνει πως το χρώμα του φόντου καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι μοιάζει η εικόνα στο Photospop. Απλά δοκιμάστε το!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη η επιχείρηση για την απομάκρυνση των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αναχώρησαν από την Τενερίφη οι Ισπανοί και οι Γάλλοι
Ο 70χρονος Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο θα πετάξει για Ολλανδία και από εκεί θα τον παραλάβει αεροσκάφος της Πολεμικής μας Αεροπορίας για να τον μεταφέρει στην Ελλάδα
REUTERS
Το κρουαζιερόπλοιο με τα κρούσματα χανταϊού στην Τενερίφη - Live η επιχείρηση αποβίβασης των επιβατών, οι πρώτοι Ισπανοί επιβιβάζονται στο αεροσκάφος
30 μέλη του πληρώματος θα παραμείνουν εντός του κρουαζιερόπλοιου και θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία όπου θα γίνει και απολύμανση
ισπανία
5