Κόσμος

Οι ΗΠΑ κατέρριψαν ιρανικό drone στη Συρία

Στην κατάρριψη ενός drone ιρανικής κατασκευής προχώρησαν οι ΗΠΑ την Τρίτη στη Συρία.

Συγκεκριμένα, οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως κατέρριψαν τηλεκατευθυνόμενο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) ιρανικής κατασκευής στη Συρία την Τρίτη.

Το UAV προσπαθούσε να συγκεντρώσει οπτικό υλικό σε βάση από όπου γίνονται περιπολίες στη βορειοανατολική Συρία, διευκρίνισε μέσω Twitter το μεικτό διοικητήριο των αμερικανικών ένοπλων δυνάμεων που είναι αρμόδιο για την περιοχή της Μέσης Ανατολής (USCENTCOM, «κεντρική διοίκηση»).

Δεν διευκρίνισε ποια δύναμη θεωρεί πως προσπαθούσε να συγκεντρώσει πληροφορίες για τη βάση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παραλήρημα του Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: «Αν κάποιος έχει καβγαδάκι με τη γυναίκα του, λένε πως διέπραξε έγκλημα»
Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές για την εγκληματικότητα. ισχυρίστηκε πως οι πολιτικοί αντίπαλοί του βάλθηκαν να παραφουσκώνουν τις στατιστικές για την εγκληματικότητα για να αμαυρώσουν την εικόνα του.
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα δρόμου για να σώσει την πενταετία του μετά την πτώση της κυβέρνησης
Ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αδύνατη εξίσωση: να βρει γρήγορα έναν πρωθυπουργό ικανό να κρατήσει τον δημοσιονομικό προσανατολισμό και να σώσει την πενταετία του αναλύουν η Figaro και η Le Temps
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουελ Μακρόν