Κόσμος

Οι Κέννεντι επιστρέφουν – Η Καρολάιν θέλει να γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος

Σίγουρη ότι ο Τζον Φ. Κένεντι Τζούνιορ θα ήταν υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020, εάν δεν είχε πεθάνει το 1999, δηλώνει η πρώην βοηθός της Τζάκι, Κάθι ΜακΚέον. Λέει όμως και κάτι άλλο.

«Εάν ο αδελφός της Καρολάιν δεν είχε φύγει, πιθανότατα θα ήταν υποψήφιος για την προεδρία», δήλωσε η ΜακΚέον. Η συγκεκριμένη, βοήθησε στην ανατροφή του Τζούνιορ και της αδελφής του.

Στο αφιέρωμα του περιοδικού Avenue η ΜακΚέον είπε ακόμα: «η Καρολάιν Κέννεντι είχε πάντα την αίσθηση καθήκοντος να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το βγάλει. Πιστεύω πραγματικά ότι θα μπορούσε να είναι η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος».

kennedy

Ως πρέσβειρα στην Ιαπωνία η Καρολάιν «πήρε μια γεύση από τη δημοσιότητα» αναφέρει τα δημοσίευμα. Προσθέτει ότι είναι «αποφασισμένη να κερδίσει μία έδρα στο Κογκρέσο και να επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα των Κένεντι».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στις φλόγες διυλιστήριο στο Ερμπίλ του Ιράκ – «Καμία διάθεση για εκεχειρία» λένε ΗΠΑ και Ιράν – Η Βρετανία συζητά για αποστολή πολεμικών πλοίων στα Στενά του Ορμούζ μετά την πρόσκληση Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει πως τα Στενά του Ορμούζ θα μείνουν ανοικτά με κάθε κόστος ενώ σύμφωνα με την Haaretz θα υπάρξουν απευθείας συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου τις επόμενες ημέρες
Λίβανος
Τραμπ: «Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σύντομα θα ανοίξουμε τα Στενά του Ορμούζ» – Το κάλεσμα σε Βρετανία και Κίνα
«Ελπίζουμε ότι Κίνα, Γαλλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες, θα στείλουν πλοία, ώστε τα Στενά του Ορμούζ να μην αποτελούν απειλή από ένα έθνος που έχει αποκεφαλιστεί πλήρως» τονίζει ο Τραμπ
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει σε τελετή απονομής του Μεταλλίου Τιμής στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου 8