Κόσμος

Οι Μπέκαμ βρήκαν το νέο Beckingham Palace! [pics]

Διαθέτουν ήδη μία έπαυλη στο Λος Άντζελες για την οποία πολλοί θα σκότωναν για να την αποκτήσουν. Το ζευγάρι των Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ φαίνεται όμως ότι δεν είναι και τόσο ικανοποιημένο από το… «φτωχικό» τους και σκέφτονται να το πωλήσουν για να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο και καλύτερο…

Σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Daily Star Sunday υποστηρίζει ότι το ζευγάρι σκέφτεται να αποκτήσει ένα νέο ακίνητο αξίας 200 εκατ. δολαρίων και το οποίο θα ξεπεράσει κατά πολύ προηγούμενες αγορές του. Μάλιστα η εφημερίδα υποστηρίζει πως η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ έχουν ήδη εντοπίσει ένα ακίνητο στο Holmby Hills, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο κλασάτα μέρη και που διαθέτει 14 υπνοδωμάτια και 27 μπάνια.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή που επικαλείται η κυριακάτικη Daily Star «η έπαυλη έχει όλα αυτά που ψάχνει το ζεύγος Μπέκαμ. Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ είναι τόσο διάσημοι που δεν ανησυχούν να ζουν κάπου που μπορεί να τους «δουν», στην πραγματικότητα θέλουν ακριβώς το αντίθετο».

«Είναι πολύ σικ να θέλουν τα μεγαλεία για να διασκεδάζουν την ελίτ του κόσμου. Αγαπήσανε αυτή την έπαυλη γιατί, όπως είπαν, τους θυμίζει το Μπάκιγχαμ. Επιθυμούν την ιδιωτικότητα και το κύριο θέμα τους είναι πάντα η ασφάλεια. Οι γονείς της Βικτόρια φροντίζουν την περιουσία του ζευγαριού, αλλά ζουν μακριά από την κόρη τους, η οποία πάντα θα ήθελε να βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Έτσι το σκεπτικό είναι να βρεθεί ένας χώρος που θα μπορούν να ζουν και οι γονείς της εκεί», λέει η πηγή κάπως ειρωνικά.

Και προσθέτει πως «ο Ντέιβιντ και η Βικ έχουν επίσης επίγνωση των αναγκών των παιδιών τους που έχουν αλλάξει εντελώς τα τελευταία δέκα χρόνια κι αυτό αποτελεί έναν σημαντικό λόγο για να προχωρήσουν στη μετακόμιση».

Από την άλλη η εφημερίδα Mirror, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ, επικοινώνησε με εκπρόσωπο του ζευγαριού για να μάθει λεπτομέρειες για την επικείμενη αγορά, ο οποίος, όμως, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της κυριακάτικης Daily Star λέγοντας ότι «το σπίτι των Μπέκαμ δεν είναι προς πώληση και δεν θέλουν να μετακομίσουν».

Οι Μπέκαμ είχαν στην κυριότητα τους ένα σπίτι στο Hertfordshire για 13 χρόνια, το οποίο ονομάστηκε «Beckingham Palace» και που το 2012 πωλήθηκε έναντι 11,5 εκατ. λιρών, ενώ διατηρούν ένα σπίτι στο Λος Άντζελες, όπου περνούν το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους.

Το ζευγάρι μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, τον 17χρονο Μπρούκλιν, τον 13χρονο Ρομέο, τον 11χρονο Κρουζ και την 5χρονη Χάρπερ ζουν σε ένα αρχοντικό του Holland Park στο δυτικό Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν: Το «σκωτσέζικο ντους» για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ και οι νέες απειλές στις ΗΠΑ – Επιμένει στον ναυτικό αποκλεισμό ο Τραμπ
Την ώρα που η Τεχεράνη παίρνει πίσω το άνοιγμα της σημαντικής θαλάσσιας οδού, ο Αμερικανός πρόεδρος καλεί έκτακτη σύσκεψη για τις νέες απειλές των Φρουρών τις Επανάστασης που κάνουν λόγο για παραβίαση της εκεχειρίας
Cargo vessels congestion blocking maritime traffic in the Strait of Hormuz, tankers and container cargo ships clustered in aerial 3D illustration render. Strategic maritime chokepoint linking the Persian Gulf and Gulf of Oman. Global trade dependency, export logistics, freight transport, supply chain vulnerability, geopolitical tension 3D
Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να αρθεί ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ
«Η προσέγγιση στα Στενά του Ορμούζ θα θεωρηθεί συνεργασία με τον εχθρό και το πλοίο που παραβιάζει την απαγόρευση θα γίνει στόχος», λέει το ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης
FILE PHOTO: Oil tankers pass through the Strait of Hormuz, December 21, 2018. REUTERS/Hamad I Mohammed/File Photo